Nu in Red Dead Online: Een nieuwe bron van werkgelegenheid met Solo Play Missies, Bonussen voor Naturalisten en Bounty Hunters, beperkt beschikbare Kleding, Kortingen, en meer

Oproep aan alle arbeiders en huurmoordenaars die de landgrenzen afstruinen in Red Dead Online: zorg ervoor dat je je ongeopende pakketten checkt, want er zijn nu drie nieuwe solo missies beschikbaar via telegram. Via een mysterieuze bron die alleen bekend staat als “J”, krijg je A New Source of Employment-missies. Deze zijn alleen bestemd voor degene die gevaarlijke taken en opdrachten willen voltooien in ruil voor een ruime beloning.

Paardenwerk

De Braithwaites onderhandelen over een deal om een gewaardeerd, ongetemde witte Arabier van Emerald Ranch te kopen. Het is jouw taak om de deal te onderscheppen, het onvoorspelbare beest te temmen en het ros bij je contactpersoon af te leveren. Dit is een zeer gewaardeerd paard, dus reken er maar op dat bewakers de achtervolging inzetten.

Een rijke oogst

Het gerucht gaat dat de burgemeester van Saint Denis bezig is zijn zakken te vullen met in beslag genomen juwelen die de Verenigde Staten zijn binnengesmokkeld. De burgemeester bewaart zijn voorraad in zijn goed bewaakte landhuis – breek in, grijp de edelstenen en probeer levend te ontsnappen.

Buitenstaander

Een wagen komt uit de Brittlebrush Trawl en vereist een bekwaam persoon om onderweg ondersteuning te bieden tegen aanvallers en wegversperringen. Of je nu te paard begeleidt of voor op de kar klimt is volledig aan jou. Maar als de chauffeur sterft, moet jij ervoor zorgen dat de wagen op alle mogelijke manieren naar zijn bestemming komt – en stel niet te veel vragen over de lading. Elke nieuwe missie heeft drie moeilijkheidslevels en wordt bij elke herhaling steeds uitdagender. Om A New Source of Employment te starten, controleer je je mailbox bij een plaatselijk Post Office of je Camp Lockbox. En voor alle eenzame grensverkenners: deze drie missies zijn alleen solo te spelen. Bekijk het Telegram in je Satchel om alle relevante informatie weer te geven voordat je eropuit trekt. En let op nieuwe missies in de toekomst.

Bonussen voor Naturalists deze week in
Red Dead Online
Inclusief bonussen voor A New Source of Employment, plus kortingen op de Sample Kit,Wilderness Camps en meer

Terwijl A New Source of Employment lonkt voor diegenen die op zoek zijn naar geluk en avontuur, zijn er ook tal van andere manieren om deze week vooruit te komen in Red Dead Online.

 Naturalist & Bounty Hunter Bonussen

 Naturalists die het wild uitkammen op zoek naar zeldzame dieren, kunnen vaker uitnodigingen voor Naturalist Free Roam-evenementen verwachten, die allemaal het dubbele van de gebruikelijke RDO$ & Role XP uitbetalen. Als je een Legendary Animal Sighting Mission voor Harriet voltooit, ontvang je 40% korting op een Established of Distinguished Naturalist Role-item, terwijl Naturalists van Role Rank 10 of hoger een aanbieding ontvangen die goed is voor 40% korting op elke Repeater. Als je de voorkeur geeft aan het gevaarlijkste spel, krijg je met het succesvol binnenhalen van een premie deze week een aanbieding voor 40% korting op elke Poncho.

 A New Source of Employment bonussen

 Terwijl A New Source of Employment lonkt voor degenen die op zoek zijn naar geluk en avontuur, zijn er speciale prikkels om deze gevaarlijke taken op zich te nemen, samen met tal van andere manieren om deze week vooruit te komen in Red Dead Online. Als je een van deze nieuwe missies voltooit, ontvang je 5.000 Club XP, RDO$100 en een Treasure Map – plus de volgende speciale bonussen voor elke missie:

 • Voltooi een One Horse Deal en ontvang 30% korting op een Arabier en 2 Special Horse Revivers
 • Voltooi Rich Pickings en ontvang 3 Lost Jewelry en 3 Family Heirloom Collectibles
 • Voltooi Outrider en ontvang 20 Small Game Arrows en 100 Express Revolver Cartridges

 

Limited Time Catalogue toevoegingen

 

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue heeft een selectie kleding die de komende twee weken op de pagina’s terugkomt:

 

 • Squat Stovepipe Top Hat
 • Raccoon Hat
 • Gator Hat
 • Plaid Cap
 • Pelt Half Chaps
 • Carver Pants
 • Eberhart Coat
 • Strickland Boots
 • Prieto Poncho
 • Verschillende kleuren van de Patterned Bandana
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password