Nu beschikbaar – Een team voor tactische WOII-actie in Deadly Dozen: Reloaded

Vandaag dropt Ziggurat Interactive spelers achter de vijandelijke linies met de GOG en Steam releases van de WOII tactische-actie titel – Deadly Dozen Reloaded. De game, die in de zomer ook uitkomt op Nintendo Switch, PlayStation en Xbox, is de nieuwste in de Deadly Dozen-lijn en bevat moderne graphics en verbeterde squad-besturing.

Stel je team samen uit twaalf speelbare personages, elk met hun eigen statistieken, wapens en uitrusting, en neem ze mee achter de vijandelijke linies om gevaarlijke doelen te bereiken die cruciaal zijn voor de geallieerde oorlogsinspanningen. Stel je team samen rond je favoriete speelstijl, of dat nu voluit sluipen en stealth betekent of rennen-en-schieten door de vijandelijke linies. Door te wisselen tussen individuele personages kun je de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats zetten! Volledige controle over je team is beschikbaar in de vorm van het Squad Wheel, waarmee spelers bewegingen, gevechtsorders, formaties en meer kunnen sturen.

Belangrijkste kenmerken van Deadly Dozen Reloaded zijn:

  • Opnieuw ontworpen voor de moderne tijd: Graphics en audio zijn niet de enige dingen die updates krijgen. De AI van de vijand is nu geavanceerder, waardoor gevechten nog boeiender worden, en de nieuwe voertuigfysica maakt het rijden naar doelen nog leuker en realistischer.
  • Tien gigantische missies: Grote, waarheidsgetrouw nagemaakte kaarten met doelstellingen die in elke volgorde kunnen worden aangepakt. Elke missie biedt een rijke tactische omgeving, met volop mogelijkheden voor strategie, stealth en gevechten.
  • Aanpasbare wapenuitrustingen: Elf verschillende wapens – zes Amerikaanse en vijf Duitse – en zeven soorten uitrusting, waaronder eerstehulpkits, verrekijkers en een verscheidenheid aan explosieven, stellen spelers in staat om squadleden aan te passen aan hun speelstijl en missiedoelen.
  • Geen Permadeath meer: Spelers kunnen hartveroverende ontsnappingen meemaken met de helft van hun team en gevallen squad-mates zullen herstellen voor de volgende missie. Nooit meer save files herladen!

Deadly Dozen Reloaded is nu verkrijgbaar op pc via GOG en Steam, en komt in de zomer van 2022 uit op console en Nintendo Switch.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password