Noteer de datum – 19 mei! Schrijf je in voor de United 1944 Gesloten Beta

Killsquad ontwikkelaar Novarama heeft vandaag aangekondigd dat United 1944, hun onlangs onthulde multiplayer FPS die schieten, strategie en crafting combineert, zijn eerste Steam Closed Beta zal doen in het weekend van 19-21 mei. De Closed Beta-fase zal 4 uur per dag speelbaar zijn en geeft spelers een voorproefje van het spel ter voorbereiding op de volledige commerciële lancering op PC later dit jaar.

Neem deel aan 16v16 base conquest matches in de WW2-theaters van Noord-Afrika, met binnenkort meer maps, zoals Frankrijk en Rusland. Deze eerste bèta laat spelers de spannende Domination-modus ervaren, waarin je grondstoffen moet zoeken, wapens moet maken, vijandelijke informatiedocumenten moet vinden, buitenposten moet opzetten en alle vijandelijke bases moet vernietigen.

Spelers kunnen nu toegang tot de bèta aanvragen op de United 1944 Steam-pagina. Let op: een aanvraag doen garandeert NIET dat je toegang krijgt tot de bèta, want spelers worden willekeurig geselecteerd. Als je deze keer niet wordt toegelaten, heb je nog steeds een kans om te spelen, aangezien er de komende maanden meer bètatests zullen volgen.

Novarama onthulde ook een geheel nieuwe video van United 1944, waarin Game Director Dani Sanchez-Crespo de Player Journey doorneemt, de verschillende fasen waarin de speler zich tijdens de strijd begeeft: verkenning, verovering, consolidatie en uiteindelijke aanval.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com