Noctis is gearriveerd in Final Fantasy XIV Online dankzij samenwerkingsevenement met Final Fantasy XV

Er komen bekende gezichten naar de wereld van Hydaelyn, want de langverwachte samenwerking met Final Fantasy XV is begonnen in Final FantasyXIV Online.

Het “A Nocturne for Heroes”-evenement duurt van nu tot 27 mei. Tijdens deze periode zal de Final Fantasy XV-held Noctis Lucis Caelum in de wereld van Hydaelyn verschijnen met zijn Regalia om samen met de Warriors of Light te strijden tegen magitek-infanterie, magitek-armor, en zelfs de Messenger, Garuda, uit Eos.

Deelnemers aan het evenement maken kans op diverse FINAL FANTASY XV-beloningen:

  • De Regalia-mount – Noctis’ trouwe wagen wordt de allereerste mount voor vier personen in de game
  • Noctis’ kapsel en outfit – kleed je als de held van FINAL FANTASY XV
  • Noctis Lucis Caelum Triple Triad-kaart – voor gebruik in Triple Triad-matches in Hydaelyn
  • Diverse Orchestrion Rolls – met muziek uit FINAL FANTASY XV

Voor deelname aan het evenement moeten spelers level 50 bereikt hebben en moet de hoofdscenario-quest “The Ultimate Weapon” zijn voltooid. De quest-keten kan dan worden gestart door het vinden van Kipih Jakkya in Ul’dah op de Steps of Nald, waar ze op zoek is naar de waarheid achter enkele wilde geruchten voor haar nieuwste artikel.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password