No Place For Bravery, Sekiro geïnspireerde emotionele RPG, nu uit op Switch, PC

No Place For Bravery, de verhaalgedreven actie-RPG van Glitch Factory en Ysbryd Games die onderzoekt hoe ver we gaan om datgene wat ons dierbaar is te heroveren, begint vandaag aan een adembenemend avontuur op Nintendo Switch en Steam voor PC.
Een rampzalige strijd tussen almachtige reuzen en draken heeft de wereld van Dewr talloze generaties geleden verwoest, en in de as van de wereld zijn strijdende partijen ontstaan. Thorn, een voormalig soldaat, brengt zijn dagen door met het overdenken van de littekens en lijken die zich in zijn verleden hebben opgestapeld. Maar wanneer het woord van zijn lang verloren dochter door de stemmen snijdt die hij niet tot zwijgen kan brengen, gaat Thorn op een wraakzuchtige zoektocht naar haar, in de overtuiging dat zijn zwaard het antwoord is.

Ga op een mythische reis door Dewr, een bloed doordrenkt land van zwervende bandieten en ruïneuze schoonheid. Dodelijke boogschutters, behendige krijgers en kolossale eindbazen staan Thorn in de weg, en één verkeerde beweging kan het einde betekenen. Krijg de veeleisende maar lonende op uithoudingsvermogen gebaseerde gevechten onder de knie waarin beslissende actie Thorns kwetsbare menselijkheid kan overwinnen. Maak pixel-perfecte ontwijkingen, pareer in een fractie van een seconde en sla gericht toe om Thorns streven naar verlossing te bevredigen.

Ontdek nieuwe oorlogsinstrumenten met wapens en voorwerpen die verspreid liggen over het handgemaakte, pixelachtige landschap van Dewr. Overleef gevechtsarena’s uitgehouwen in de lijken van aftakelende titanen. Kom uit uitgestrekte woestijnen tevoorschijn in weelderige graslanden waar rietstengels als grafstenen uitsteken. Voel het gewicht van Thorns dilemma’s en maak dialoogkeuzes om zijn wraakzucht verder aan te wakkeren of zijn emotionele odyssee tot een heel ander einde te brengen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password