Nintendo wil een drie-tal mobile games per jaar uitbrengen

Nintendo wil in de toekomst meer mobiele games uitbrengen, na het succes van Pokémon GO en Super Mario Run. Tijdens een interview heeft Nintendo president Tatsumi Kimishima bekend gemaakt hoeveel games het bedrijf per jaar uit wil gaan brengen.

Kimishima geeft aan vanaf 2017 elk jaar twee of drie mobiele games uit te willen gaan brengen. Dit jaar bracht Nintendo de Miitomo-app uit, maar de eerste game was Super Mario Run voor iOS. De eerstvolgende game die we kunnen verwachten is daarom een Android-versie van deze game in het begin van 2017.

Verder wordt er ook gewerkt aan Animal Crossing en Fire Emblem voor mobiele platformen. In wat voor vorm deze uit gaan komen is nog niet bekend, maar als Nintendo dezelfde lijn doorzet, zullen het volwaardige games worden voor een premium prijs, zoals de €9,99 van Super Mario Run.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password