Nintendo toont Nintendo Labo VR in actie

Eerder deze maand werd het Nintendo Labo VR-pakket voor Nintendo Switch aangekondigd, maar sindsdien hebben we er nog niet echt gameplay van gezien en dat terwijl het pakket op 12 april zou moeten verschijnen. Nu evenwel heeft Nintendo een video online gegooid waarin het VR-pakket uitgebreid gedemonstreerd wordt.

Het volledige VR-pakket kost 80 dollar en bevat 6 verschillende Toy-Con (VR-bril, Knaller, Fototoestel, Olifant, Vogel en Windpedaal). Een kleinere starterset is beschikbaar voor 40 dollar en biedt de VR-bril en Knaller als beschikbare Toy-Con. Via twee aparte uitbreidingssets kunnen later de rest van de Toy-Con dan nog aangeschaft worden.

Met het Nintendo Labo VR-pakket zet Nintendo zijn eerste voorzichtige stapjes in virtual reality, al valt het natuurlijk nog af te wachten hoe kwalitatief deze VR-ervaring zal zijn. Bovendien gaat het om erg beperkte, afgebakende ervaringen, dus wat dat betreft is deze VR-set niet te vergelijken met iets als Oculus Rift, HTC Vive of PlayStation VR.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password