Nintendo Switch titel: Stitchy in Tooki Trouble!

“Stitchy in Tooki Trouble” van de Belgische studio Polygoat, uit het rustieke Peer in Limburg, komt binnenkort naar de Nintendo Switch! Ren, spring, smijt en glij op zoek naar de gestolen maïskolven in dit side scrolling platformer avontuur!  

Red je maïs en versla de vervelende dief Tooki! Met Stitchy, een toegewijde vogelverschrikker, onder jouw controle is het jouw missie om al de gestolen maïs terug te vinden en je velden te heroveren van de kwaadaardige houten Tooki!

De opvallende art style bruist van kleur en persoonlijkheid waardoor het de gevarieerde werelden in Stitchy’s avontuur tot leven brengt. Van het rijden in mijnkarretjes, ontwijken van houten piranha’s, Tooki’s fabriek tot het verslaan van zeer grote bazen en nog veel meer!

Stitchy is gemakkelijk op te pikken om onderweg te spelen met zijn charmante sprookjes-achtige art-style en inventieve vijanden bovenop intuïtieve controls waardoor dit een leuke platformer maakt voor alle leeftijden!

Stitchy omvat:

  • Een leuke en kleurrijke single player platformer
  • Fantastische arcade-style sprookjes wereld voor alle leeftijden
  • Drie werelden, met elk 9 levels, een boss fight en een geheim level!
  • Geïnspireerd door klassiekers zoals Donkey Kong en Crash Bandicoot

Bekijk de nieuwe aankondigingstrailer hieronder.
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password