Nintendo Switch Online-ledenservice wordt gelanceerd in tweede helft van september

Nintendo’s komende Nintendo Switch Online-ledenservice is een betaalbare, veelzijdige service. Hiermee kunnen spelers compatibele Nintendo Switch-games online spelen en genieten van een groeiende bibliotheek met klassieke NES-games, inclusief extra online functionaliteit. Ook kunnen ze gegevens opslaan in de cloud voor de meeste games en extra functies benutten van de Nintendo Switch Online smartphone-app die de online-ervaring voor compatibele games verbetert.
Wanneer Nintendo Switch Online in de tweede helft van september wordt gelanceerd, krijgen leden toegang tot het volgende:
  • Online-play in games als Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe en Mario Tennis Aces.
  • Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, een selectie van klassieke NES-games, zoals Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda en Dr. Mario, met toegevoegde online-play.
  • Back-up-gegevens opslaan in de cloud. Hiermee kun je je game-gegevens online opslaan voor gemakkelijke toegang in compatibele games. Dit maakt het mogelijk om je game-gegevens terug te halen als je je systeem verliest of een nieuw systeem gebruikt.
  • Daarnaast kun je je online-ervaring verbeteren met functies van de Nintendo Switch smartphone-app en speciale aanbiedingen ontvangen.
Nintendo Switch-bezitters worden niet automatisch lid als de dienst begint in de tweede helft van september. Meer details, inclusief de exacte lanceringsdatum, worden later bekend gemaakt.
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password