Drie nieuwe breinbrekende verborgen-voorwerpspellencollecties komen in 2022 naar Nintendo Switch

GS2 Games en Funbox Media hebben aangekondigd dat Hidden Objects Collection Volume 2 op 17 mei 2022 zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch™. Dit tweede deel van de Hidden Objects-games bevat zes spannende nieuwe avonturen, die spelers meenemen van de diepten van de graven van de farao’s naar de luxueuze Titanic II en verder . Hidden Objects Collection Volume 2 zal verkrijgbaar zijn bij Funbox Media Ltd in Europa en GS2 Games in Noord-Amerika.

In lijn met hun toewijding aan het verborgen voorwerpen genre, zullen GS2 en Funbox later in 2022 ook Hidden Objects Collection Volume 3 en Hidden Objects Collection Volume 4 uitbrengen, voor een gecombineerd totaal van 15 nieuwe Hidden Objects spellen in de drie volumes. Deze avonturen boordevol puzzels stellen het observatievermogen van spelers op de proef, waarbij ze puzzels oplossen in de dieptes van eeuwenoude tempels en het complot van een kwaadaardige cultus verijdelen in een spookhotel, en de verloren geheimen ontrafelen van fabelachtig antiek in prachtige steden over de hele wereld.

Hidden Objects Collection Volume 2 bevat:

 • 1912 Titanic Mysterie: De Titanic II vertrekt voor haar eerste reis, maar een aan boord verborgen bom zorgt voor een nieuwe Titanic-tragedie tenzij iemand de boel redt. Verken het luxueuze schip en zoek naar verborgen geheimen en aanwijzingen om de locatie van de bom te ontdekken in dit stijlvolle, raadselachtige mysterie.
 • Familievakantie Californië: Ga naar het strand, ga naar een voetbalwedstrijd en neem een achtbaan in het themapark voordat je de familie helpt om mee te doen aan de spelshow. Help Barb de hoofdprijs te winnen en de hele familie om hun geweldige reis naar Californië te vieren!
 • Family Vacation 2 Road Trip: De familie Simmons is weer op vakantie, en deze keer gaan ze met hun camper op avontuur door het hele land! Reis door Montana, Idaho, Colorado en meer, spot iconische monumenten, vang een glimp op van een UFO in de buurt van Area 51, en ga terug naar de natuur in dit gezinsvriendelijke Road Trip avontuur!
 • Mary Kay Andrews: The Fixer Upper: Nadat haar baas in een PR-firma in Washington in een politiek schandaal verwikkeld is geraakt, blijft lobbyiste Dempsey Jo Killebrew werkloos en dakloos achter. Ze aanvaardt het aanbod van haar vader om het oude familiehuis dat hij erfde in Guthrie, Georgia, te helpen opknappen. Het enige wat nodig is, is een beetje opknapwerk, en al snel wordt wat begon als een baan uit noodzaak, een werk van liefde en een reis die haar weer terug naar huis brengt.
 • Emily Archer en de vloek van Toetanchamon: Lady Archer wordt uitgenodigd naar Egypte te gaan om de onbetaalbare schat van koning Toetanchamon te bekijken, maar vindt daar haar goede vriend vermoord en het masker van Toetanchamon gestolen. Kun jij Lady Archer helpen deze zaak op te lossen? Zoek naar aanwijzingen in het Egypte van 1920, inclusief opgravingen, graftombes en hotels om te ontdekken wie Emily’s vriend heeft vermoord en de vermiste schat te vinden.
 • The Mysterious Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde: Een gerespecteerd parlementslid wordt vermoord aangetroffen en het is aan jou om de moordenaar te vinden – de beruchte Mr. Hyde! Stap in de schoenen van een inspecteur van Scotland Yard, en duik diep in de zaak om uit te vinden waarom de afschuwelijke Hyde Sir Danvers Crew heeft neergeslagen. Kun jij de zaak oplossen en de gruwelijke waarheid achterhalen?

Hidden Objects Collection Volume 3 bevat nog eens zes puzzelspellen, die spelers meenemen van de diepten van verborgen tempels naar een mysterieus hotel en op een zoektocht naar de waarheid achter de duistere familiegeschiedenis van een jonge vrouw.

Dit deel bevat:

 • De Zeven Kamers: Elasaid geloofde niet in astrologie, maar de kracht van de planeten en sterrenbeelden veranderde haar leven, ongeacht wat ze dacht. Nadat ze bij een explosie tijdens een Londense oproer betrokken raakt, raakt ze in coma en ervaart een vorig leven als Highland Warrior die de krachten van de duisternis terugvecht in De Zeven Kamers. Het overwinnen van de duisternis in de kamers opent haar hart voor een verloren ziel, maar de verloren ziel is veroordeeld tot een eeuwig verblijf in de kamers. Wat zal zegevieren: haar liefde voor de verloren ziel of haar verlangen naar vrijheid?
 • Ghost: Elisa Cameron: Je wordt wakker in een koude, verlaten badkamer zonder enige herinnering aan waar je bent, terwijl een bewakingscamera al je bewegingen volgt. Kun jij het mysterie ontrafelen en je weg naar veiligheid vinden? Als Elisa Cameron moet je je zus, je toekomst en mogelijk de wereld zien te redden. Van de best verkochte Dark Horse graphic novel “Ghost” komt een verhaal van bovennatuurlijke proporties in verborgen voorwerpen vorm.
 • Brightstone Mysteries: Paranormal Hotel: Een oude Egyptische sekte zoekt naar een almachtige die in staat is om groot kwaad in de wereld te brengen, en alleen jij kunt ze stoppen! Met de hulp van enkele spookachtige metgezellen. Marcus Antonius, Koning Arthur, Cleopatra en andere historische figuren reizen samen met jou door de eeuwen heen en naar de onderwereld zelf om deze oude gruwel te stoppen die uit zijn graf herrezen is.
 • Red Crow Mysteries: Legioen: Jouw buitengewone gave is ook een zware verantwoordelijkheid: de mogelijkheid om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. En het kwaad is nooit ver weg. Hij die vele namen heeft is weer ontwaakt, hongerig naar macht. Kun jij de test doorstaan en de mensheid verdedigen als de dag des oordeels komt? Duik in een alternatieve dimensie in dit spannende donkere fantasy puzzelavontuur!
 • Tales from Dragon Mountain: The Strix:. Op een dag besloot Mina Lockheart terug te reizen naar hun familielandgoed, lang geleden verwoest door een fatale brand, om vrede te sluiten met haar eigen herinneringen en gevoelens van verlies en eenzaamheid. Nooit in haar stoutste dromen kon ze zich het avontuur voorstellen dat zich na haar aankomst zou ontvouwen en de mythische wezens die haar zouden helpen vrede te sluiten met haar getroebleerde verleden.
 • Tales from Dragon Mountain 2: The Lair: Jaren nadat Mina Lockheart dacht dat ze de gruwelijke Heer Strix had verslagen, komen er opnieuw donkere schaduwen naar boven. Strix is een nieuw leger aan het kweken om alle wezens van de Drakenbergen tot slaaf te maken, en het is opnieuw aan Mina en haar geestenvriend Malik om de wereld rond te reizen en de locatie van Strix’ hol te ontdekken om voor eens en voor altijd een einde te maken aan zijn kwaadaardige bemoeienissen.

Hidden Objects Collection 4 bevat drie unieke en leuke puzzelavonturen waarin je als antiekjager Mia Faircroft de wereld rond gaat.

 • Faircroft’s Antiek: Thuis voor Kerstmis: De feestdagen zijn een tijd om te ontspannen, maar niet voor Mia Faircroft. Verken levendig gerealiseerde verborgen voorwerpscènes, restaureer kunstwerken in leuke minigames, en breng vreugde dit seizoen in Faircroft’s Antiques: Home for Christmas!
 • Faircroft’s Antiques: Schatten van Treffenburg: Ga mee met Antiquiteiten expert Mia Faircroft als ze het mooie Oostenrijkse stadje Treffenburg bezoekt op zoek naar een legendarische antiekcollectie die ooit toebehoorde aan een beroemde matriarch genaamd Lady Ophelia Harcourt. Achter elk antiek schuilt een verhaal, en wanneer Mia merkt dat sommige details niet kloppen, graaft ze door alle hoeken en gaten om de geheimen van de familie Harcourt te ontrafelen.
 • Faircroft’s Antiques: De erfgenaam van Glen Kinnoch: Mia Faircroft keert terug in dit spannende nieuwe verborgen voorwerp avontuur! Wanneer William MacDougal voortijdig overlijdt en zijn kasteel zonder erfgenaam achterlaat, wordt Mia naar het nederige stadje Glen Kinnoch geroepen om zijn verleden op te sporen en zijn familieleden te vinden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password