Nintendo Switch-bundels voor Animal Crossing: New Horizons en Nintendo Switch Sports verschijnen op 20 oktober in Europa

Voor iedereen die overweegt dit jaar nog een Nintendo Switch te kopen heeft Nintendo vandaag enkele nieuwe bundels aangekondigd.

Om te beginnen verschijnen twee nieuwe bundels met een Nintendo Switch Lite in de kleuren Koraal en Turkoois. Deze systemen zijn versierd met afbeeldingen van Animal Crossing: New Horizons en deze game staat ook al op het systeem geïnstalleerd. Zo kunnen spelers in stijl hun eigen paradijselijke eiland creëren en het overal mee naartoe nemen. Deze bundels zijn verkrijgbaar vanaf 20 oktober.

De Nintendo Switch Lite is licht van gewicht, compact en speciaal gemaakt voor handheld-gaming. Met dit systeem kunnen spelers overal en altijd genieten van de leukste games, onderweg, op de bank of in de tuin. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle games spelen die werken in de handheldstijl, inclusief Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en het komende Super Mario Bros. Wonder, dat op 20 oktober verschijnt.

Op dezelfde dag verschijnt ook een bundel met het Nintendo Switch-systeem, met Neonrode/Neonblauwe Joy-Con, Nintendo Switch Sports op het systeem geïnstalleerd, en een code voor een individueel lidmaatschap van drie maanden op Nintendo Switch Online. Met deze bundel kan iedereen een Joy-Con pakken en in beweging komen voor het spelen van zeven sporten: volleybal, badminton, bowling, voetbal, chambara, tennis en golf. Spelers kunnen de inbegrepen beenband gebruiken om fraaie volleys te trappen in de standen Shoot-Out en potjes één-tegen-één of vier-tegen-vier.

Op 20 oktober verschijnen nieuwe Nintendo Switch-bundels in Europa: de Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch Lite-bundels (verkrijgbaar in de kleuren Koraal en Turkoois) en een Nintendo Switch Sports-bundel.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password