Nintendo lanceert deze zomer mogelijk twee nieuwe Switch-modellen

The Wall Street Journal claimt dat Nintendo deze zomer mogelijk al twee nieuwe Switch-modellen lanceert.

De website zegt dat te hebben gehoord van mensen die zijn betrokken bij de situatie. Eén nieuwe versie zou nieuwe mogelijkheden bieden voor de fanatiekere gamers, maar is niet zo krachtig als een PlayStation 4 Pro of Xbox One X. Volgens The Wall Street Journal zouden de leveranciers van onderdelen en ontwikkelaars al toegang hebben tot een prototype van de console.

De andere versie van de Switch waar Nintendo aan werkt, zou een goedkopere optie zijn van de Switch. Nintendo zou deze versie als de echte opvolger van de 3DS beschouwen. De bronnen van The Wall Street Journal melden verder dat de nieuwe versies van de Switch een zichtbaar ander design hebben die “je zullen verrassen”.

Nintendo heeft nooit bevestigd dat er nieuwe versies van de Switch in de maak zijn. Het apparaat is inmiddels meer dan twee jaar verkrijgbaar en een commercieel en kritisch succes. Later dit jaar staan er games als Pokémon Sword en Shield, Animal Crossing en The Legend of Zelda: Link’s Awakening op stapel.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password