Nintendo blikt vooruit op E3 2019 met meer details over wat fans kunnen verwachten

Nu de E3 2019-videogamebeurs snel nadert, levert Nintendo meer details over enkele activiteiten tijdens en rondom het evenement, dat plaatsvindt in Los Angeles van 11 tot 13 juni. Nintendo bevestigd dat Pokémon Sword en Pokémon Shield, die tijdens een recente Pokémon Direct uitgebreid aan bod kamen, deel uitmaken van de Nintendo Switch-games die bezoekers op de beursvloer kunnen spelen. Binnen Nintendo’s stand zijn ook Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order en diverse andere games speelbaar. Tijdens de Nintendo Direct-presentatie van dinsdagavond kunnen fans meer details vernemen over games die naar de Nintendo Switch komen, gevolgd door meer info tijdens de Nintendo Treehouse: Live-presentaties van komende week, waarbij op donderdag 13 juni de focus ligt op indiegames.
Hieronder een overzicht van enkele van Nintendo’s activiteiten tijdens de E3 2019-week:
  • Diverse gametoernooien: Teams van over de hele wereld verzamelen zich op zaterdag 8 juni in Los Angeles om tegen elkaar te strijden in diverse Nintendo Switch-games. De actie begint om 20:00 uur CEST met de Super Mario Maker 2 Invitational 2019, waarin vier leden van de Super Mario Maker-community het tegen elkaar opnemen in verschillende Super Mario Maker 2-levels. Vervolgens kunnen fans genieten van spetterende actie tijdens het Splatoon 2 World Championship 2019 – met de Europese kampioenen van Alliance Rogue – en het Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3-toernooi, waarin het Duitse team van Light, RobinGG, Sirjon en reservespeler Thunda zal deelnemen als Team Europe. Deze competities zijn via Engelstalige livestream te volgen op Nintendo of Europe’s E3 2019-website.
  • Nintendo Direct: De Nintendo Direct-presentatie begint op dinsdag 11 juni om 18:00 uur CEST. De presentatie zal volledig over software gaan en biedt kijkers een blik op verschillende games die in 2019 zullen verschijnen. Fans kunnen het in hun eigen taal bekijken op Nintendo of Europe’s E3 2019-website.
  • Nintendo Treehouse: Live: Nintendo of America’s Treehouse-personeel verzorgt een livestream met gameplay en commentaar vanuit Nintendo’s stand op de E3. De show begint op dinsdag 11 juni, direct na de Nintendo Direct-presentatie. De twee dagen erna zal de show beginnen om 18:00 uur CEST. Voor de allereerste keer zal Nintendo op donderdag 13 juni een hele dag van Nintendo Treehouse: Live besteden aan indiegames. Fans kunnen elke dag de Engelstalige livestream volgen op Nintendo of Europe’s E3 2019-website.
  • Nintendo eShop sale: Om E3 2019 te vieren, biedt Nintendo kortingen aan op een selectie van digitale games voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS in de Nintendo eShop en op de website van Nintendo of Europe. De aanbiedingen zijn geldig van 11 juni om 19:00 CEST tot 18 juni om 23:59 (plaatselijke tijd). Volgende week wordt bekendgemaakt welke games allemaal met korting te koop zijn.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password