Nightdive Partners with Humble Bundle to Provide Relief for Ukraine

Nightdive Studios, de remaster/remake tovenaars achter Shadow Man: Remastered, PowerSlave: Exhumed, en System Shock: Enhanced Edition, is een samenwerking aangegaan met Humble Bundle om de aanhoudende humanitaire crisis in Oekraïne te steunen. De “Stand With Ukraine Bundle” is nu verkrijgbaar tot 25 maart 2022, waarbij 100% van de opbrengst naar noodhulp gaat, inclusief het leveren van medische hulp en benodigdheden, noodonderkomens, voedsel, onderdak en steun voor ontheemde gezinnen.

Nightdive Studios heeft honderdduizenden sleutels gedoneerd voor System Shock: Enhanced Edition, met een waarde van ongeveer 2 miljoen dollar.

Onder de gesteunde goede doelen bevinden zich Razom for Ukraine, International Rescue Committee (IRC), International Medical Corps, en Direct Relief. De uitgevers, ontwikkelaars en Humble ontvangen geen inkomsten voor deze deal, alle verkopen gaan naar liefdadigheidsinspanningen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password