Nieuwste Final Fantasy Trading Card Game-set “Opus VIII” nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat met de release van het nieuwste expansion pack ‘Opus VIII’ meer dan 180 miljoen kaarten zijn verscheept van de Final Fantasy Trading Card Game (‘FFTCG’).

De nieuwe ‘Opus VIII’-expansion werd eerder al geteased in de ‘Opus VII’-set met Noctis uit FINAL FANTASY XV en Lasswell uit FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS®. De nieuwe expansion zet deze twee titels dan ook op de voorgrond, met diverse nieuwe personages uit beide games. De set bevat ook exclusief, origineel artwork van Yasuhisa Izumisawa (FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES®), Ryoma Ito (FINAL FANTASY TACTICS® ADVANCE), Akira Oguro (FINAL FANTASY LEGENDS) en Toshitaka Matsuda (FINAL FANTASY IX).
Spelers die een gesealde display Opus VIII-boosterbox aanschaffen bij deelnemende retailers, ontvangen zolang de voorraad strekt een Full Art Promo Card met een andere vorm van Cloud, de held uit FINAL FANTASY VII.

Daarnaast zijn nu twee gloednieuwe starter-sets van FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY XIV: Stormblood™ te koop. De nieuwe FINAL FANTASY VII-starter-set is een verdedigend deck dat hoofdzakelijk draait om Earth/Wind-elementen, met het doel om elk teamlid in het spel te krijgen, inclusief Tifa, Cloud en de rest. De FINAL FANTASY XIV-starter-set is een agressief deck dat de nadruk legt op de Stormblood-expansion, inclusief de Red Mage- en Samurai-jobs en personages Lyse en Hien.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password