Nieuws Over Pokémon Scarlet En Pokémon Violet, Waaronder Meer Over Tera Raid-gevechten En Speciale In-game Evenementen

Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de langverwachte spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, waaronder meer informatie over de regio Paldea en Tera Raid-gevechten. Daarnaast is er nieuws over online spelen, compatibiliteit met Pokémon HOME en feestelijke in-game evenementen voor Pokémon Unite.
Viering van de release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet in Pokémon Unite!
Van 18 november 2022 tot 1 februari 2023 houdt Pokémon Unite een speciaal in-game evenement ter gelegenheid van de release van de nieuwste spellen in de Pokémon-serie. Spelers kunnen onder meer op Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gebaseerde mode-items voor Trainers en stickers voor hun Unite-snapshots verkrijgen.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen spelers van de Nintendo Switch-versie van Pokémon Unite die SAVE-gegevens van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebben, een mode-item voor Trainers verkrijgen in de stijl van de hoofdpersonages van de nieuwe spellen!

Scarlet Book en Violet Book
Het Scarlet Book in Pokémon Scarlet en het Violet Book in Pokémon Violet zijn expeditieverslagen die heel lang geleden geschreven zijn. Deze expeditie vond naar verluidt plaats in een onbekend gebied van de regio Paldea. Het blijft echter onduidelijk of de in de boeken opgetekende verslagen waargebeurd zijn.

De pagina’s van beide boeken staan vol foto’s en schetsen van onbekende wezens. En hoewel er de afgelopen jaren soortgelijke wezens waargenomen zijn, komen dergelijke meldingen hoogst zelden voor. Daarnaast is hun biologie nog steeds een raadsel.

  • Het monster dat bekend staat als Great Tusk

Het Scarlet Book beschrijft hoe dit meedogenloze monster het expeditieteam aangevallen heeft met zijn enorme lichaam en slagtanden. Hierbij heeft hij een van de expeditieleden verwond.

  • Het monster dat bekend staat als Iron Treads

Volgens het Violet Book laat dit monster wanneer het zijn lichaam opkrult en al rollend aanvalt, een diep spoor in de bodem achter alsof het de aarde verschroeid heeft.

Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen
Tijdens hun avonturen kunnen spelers zwarte kristallen aantreffen die er anders uitzien dan de kristallen waarbij ze normaliter een Tera Raid-gevecht aangaan. De Pokémon waarmee ze bij deze zwarte Tera Raid-kristallen te maken krijgen, zijn veel sterker dan de Pokémon die in gewone Tera Raid-gevechten verschijnen. Ze zijn bovendien slechts tijdelijk beschikbaar. Trainers die deze Pokémon weten te verslaan, kunnen beloningen krijgen die nog mooier zijn dan ze doorgaans al zijn.

  • Charizard met het krachtigste teken verschijnt in Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen!

Deze Charizard verschijnt gedurende twee perioden: van 2 tot 4 december 2022 en van 16 tot 18 december 2022. Charizard kun je normaliter niet tegenkomen in Paldea. De Charizard die tijdens dit evenement verschijnt, heeft Dragon als zijn Tera-type.

  • Spelers kunnen Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen aangaan wanneer ze bepaalde post-game evenementen voltooid hebben. Spelers die het evenement niet voltooid hebben, kunnen echter toch aan deze Tera Raid-gevechten deelnemen als ze zich in multiplayer via een koppelingscode bij andere Trainers aansluiten.

Speciale Tera Raid-gevechtsevenementen vergroten je kans op een ontmoeting met bepaalde Pokémon of Tera-typen
Na de release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kunnen spelers via Tera Raid-gevechtsevenementen een confrontatie met specifieke Pokémon aangaan of Pokémon met bepaalde Tera-typen vaker tegenkomen. De Tera Raid-kristallen voor deze evenementen mogen er op het eerste gezicht dan wel gewoon uitzien, maar ze zijn gehuld in een mysterieus aura.

De eerste van deze Tera Raid-gevechtsevenementen is de Eevee Spotlight van 25 tot 27 november 2022. Tijdens dit evenement verschijnt Eevee met verschillende Tera-typen vaker in Tera Raid-gevechten!

Een onlangs ontdekte Pokémon: Gimmighoul!
Tijdens het weekend is bekend geworden dat Gimmighoul – een Pokémon met twee vormen – ontdekt is!

Gimmighoul (Chest-vorm)
Deze Gimmighoul verbergen zich een stevige schatkist. Hoewel ze hierdoor over een goede verdediging beschikken, zorgt het gewicht van de schatkist ervoor dat Gimmighoul langzaam bewegen, zodat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen. Het is niet ongebruikelijk dat Chest-vorm Gimmighoul aangezien worden voor een antiquiteit en mee naar huis genomen of aan een antiekwinkel verkocht worden.

Wanneer Gimmighoul merkt dat er een persoon of Pokémon nadert, lokt hij deze in een hinderlaag. Hij gebruikt dan zijn fantoomenergie om zijn doelwit in zijn macht te krijgen. Hierbij dwingt hij het doelwit om munten te verzamelen. Omdat hij zich vaak verschuilt in magazijnen, achter in winkels en op plaatsen waar mensen en Pokémon niet vaak komen, houdt hij personen en Pokémon die met hem in aanraking komen, stevig in zijn greep.

Category: Coin Chest Pokémon
Type: Ghost
Height: 0,3 m
Weight: 5,0 kg
Ability: Rattled

Gimmighoul (Roaming-vorm)
Dit type Gimmighoul verbergt zich niet in een schatkist. Hij is klein, heeft één kleine munt op zijn rug en wordt in heel Paldea aangetroffen. Omdat ze wegrennen zodra er iemand nadert, heeft echter geen enkele Trainer in Paldea er ooit een kunnen vangen.

Compatibiliteit met Pokémon HOME en Pokémon GO
De nieuwste Battle Stadium-statistieken van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn binnenkort beschikbaar in de mobiele versie van Pokémon HOME! In de app kunnen spelers onder meer informatie over Trainer-rankings, veelgebruikte Pokémon en online toernooien bekijken. Daarnaast kunnen ze zien welke aanvallen, Ability’s en vastgehouden items er tijdens gevechten gebruikt worden. Deze uitbreiding van de gevechtsgegevens in Pokémon HOME staat gepland voor begin 2023.

De compatibiliteit tussen Pokémon Scarlet, Pokémon Violet en Pokémon HOME staat gepland voor het voorjaar van 2023. Nadat spelers een van beide spellen aan Pokémon HOME gekoppeld hebben, kunnen ze Pokémon van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar Pokémon HOME overbrengen en geselecteerde Pokémon uit vorige spellen overzetten naar de regio Paldea.

Verder is bevestigd dat spelers door het koppelen van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aan Pokémon GO Gimmighoul (Roaming-vorm) in Pokémon GO kunnen verkrijgen!

Speciale Rotom Phone-hoesjes voor in je spel!
Spelers met SAVE-gegevens van Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! kunnen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet een Rotom Phone-hoesje verkrijgen dat bij het betreffende spel hoort.

Updates en online spelen
Er staan updates gepland voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet na hun release. De eerste update is versie 1.0.1. Deze komt beschikbaar op de dag dat de spelen uitgebracht worden. Na het downloaden van versie 1.0.1 kun je online spelen. Spelers wordt daarom geadviseerd om de update te downloaden voordat ze beginnen te spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password