Nieuwe Up In Smoke Showdown Modus toegevoegd aan de Red Dead Online Beta

Vernietig koste van het kost het vijandelijke kamp in Up In Smoke, de nieuwe Showndown Modus die vandaag aan de Red Dead Online Beta is toegevoegd. Alle spelers beginnen met een explosief pakketje, en elke succesvolle levering aan de basis van het andere team zal een deel van hun kamp doen ontploffen. Lever al je pakketten af en vernietig het kamp van de vijand om te overwinning te claimen.

Als bonus van deze week krijg je 30% XP boost bij alle Ability Cards. Ability Cards komen in de varianten Dead Eye en Passive – Dead Eye Ability Cards bieden speciale voordelen wanneer Dead Eye is actief is, terwijl Passive Ability Cards unieke gevechts-, herstel- of verdedigingsvoordelen hebben. Elke kaart heeft overigens drie beschikbare niveaus.

Verdien deze week extra XP om sneller het volgende niveau te bereiken, en upgrade vervolgens de kaart om een verbeterde versie van de ability te krijgen. Ability Cards zoals To Fight Another Day, Strange Medicine en Slippery Bastard kunnen allemaal van pas komen in Up in Smoke, rust ze uit in je loadout, terwijl jij je best doet om een explosief pakket achter de vijandelijke linies af te leveren.

De toevoegingen aan de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue van deze week zijn:

  • Winter Shotgun Coat
  • Benbow Jacket
  • Darned Stockings
  • Manteca Hat
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password