Nieuwe uitdagingen wachten je op met de Steep ‘Extreme Pack’ dlc

Vanaf nu is het Extreme Pack van Steep beschikbaar voor Season Pass- en Gold Edition-bezitters op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Steep spelers kunnen het uitbreidingspakket ook apart aanschaffen voor €9,99.

Het Extreme Pack is de laatste toevoeging aan de Season Pass van Steep en biedt spelers drie nieuwe extreme sporten: Rocket Wings, Speed Riding en Basejumpen. De waaghalzen onder ons die behoefte hebben aan adrenalinegevulde actie in adembenemende omgevingen, kunnen hiermee nieuwe uitdagingen aangaan. Naast deze nieuwe sportsoorten kunnen Gold Edition- en Season Pass-bezitters ook nieuwe kledij en voorwerpen vrijspelen.

Rocket Wings zijn krachtige apparaten die nieuwe mogelijkheden bieden om de pistes in de Alpen en Alaska te trotseren. Spelers genieten met de Rocket Wings van totale controle terwijl ze aan hoge snelheden door de lucht scheuren.

Met Speed Riding kunnen spelers een snel skiritje combineren met de opwinding van paragliden op eindeloze en onvoorspelbare pistes. Spelers kunnen nu lijnen creëren die eerder onmogelijk leken en nieuwe creatieve manieren ontdekken om de bergen te verkennen.

Basejumpen daagt spelers uit om van de hoogste bergtoppen te springen en de adrenaline te voelen van één van de gevaarlijkste sporten ter wereld. Dit zorgt gegarandeerd voor de meest extreme beleving van bergsport en nodigt uit om nog nooit eerder geziene plekjes te verkennen.

Het ontwikkelingsteam van Ubisoft Annecy heeft Steep speciaal ontworpen voor spelers die al hun ervaringen willen delen. Dankzij de naadloze multiplayermodus ga je de strijd aan tegen je vrienden en bemachtig je een topplek op de leaderboards. De replay feature laat je jouw tofste tricks en rides nog een keer beleven én delen op je sociale netwerken. Maar dat is nog niet alles, je kan namelijk op elk moment zelf jouw uitdagingen maken en je vrienden uitnodigen om jouw beste tijd te verbreken. Je kunt ook meedoen aan verschillende live events zoals de maandelijkse Steep World Tour om zo Steep-credits te verdienen, waarmee je je gear een upgrade kan geven.

Voor de ultieme Steep-ervaring is er de Gold Edition, die de game en de Season Pass bevat. De Season Pass geeft spelers toegang tot het reeds beschikbare Adrenaline & Winterfest Pack, en het aankomende Extreme Pack: drie packs die exclusieve uitdagingen, unieke kostuums en extreme sporten bevatten. Season Pass-bezitters krijgen ook een exclusief Sneeuwman kostuum, 10.000 Steep credits en in-game helikoptertickets.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password