Nieuwe uitbreiding GRID Legends is nu verkrijgbaar, vertelt het verhaal van Ravenwest en voegt iconische bolides toe

Codemasters en Electronic Arts brengen vandaag een nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding uit voor GRID Legends, genaamd Rise of Ravenwest. In deze uitbreiding wordt de geschiedenis van Ravenwest, het meest beruchte team uit de GRID™ World Series, belicht en worden er vier nieuwe auto’s toegevoegd. Het verhaal neemt de speler in 11 nieuwe thematische Story Experiences mee en onthult hoe de beruchte reputatie van Ravenwest is ontstaan. Daarnaast zijn verschillende racetracks in een nieuw jasje gestoken, waaronder het zonovergoten en tegelijkertijd verraderlijke Miami.

De derde uitbreiding voor GRID Legends focust zich op de belangrijkste coureur van Ravenwest Motorsport: Nathan McKane, één van de hoofdrolspelers uit de ‘Driven to Glory’-verhaalmodus van de game. De uitbreiding neemt spelers mee op een avontuur dat begint bij de oorsprong van zijn team en wordt opgevolgd door verschillende events die Ravenwest een sterrenstatus hebben opgeleverd. En niet te vergeten: vijf opeenvolgende GRID World Series Championships.
De vier nieuwe voertuigen die deze update met zich meebrengt, bestaat uit iconische auto’s en auto’s met een cultstatus: de BMW 320 Turbo Group 5, 1967 Chevrolet Corvette, 1971 Plymouth GTX en 1967 Ford Mustang Fastback. Naast vier verschillende layouts voor de Miami-racetrack zijn er ook Ramps en Boost-zones toegevoegd aan bestaande routes in de game. Drie nieuwe gesponsorde Career Events, verschillende icons, liveries en banners voor in-game gebruik worden ook meegeleverd met deze uitbreiding.

“Deze nieuwe DLC geeft ons de gelegenheid om dieper in te gaan op het verhaal van de antagonist uit de serie. Hij racet constant met een gevoel van vijandigheid, heeft te maken met verwachtingen vanuit zijn familie én moet omgaan met kritiek die de media hem geven. Hij draagt veel emotionele bagage bij zich en achter hem schuilt veel meer dan alleen zijn kenmerkende, agressieve rijstijl en zijn pure winnaarsmentaliteit “, vertelt Paul Lovell, Senior Games Designer bij Codemasters. “We nodigen spelers uit om in het verhaal van één van de meest interessante en controversiële personages uit het GRID-universum te duiken. Hij zal er alles aan doen om de concurrentie te verslaan en nóg meer successen te behalen met Ravenwest.”

Het nieuwe Rise of Ravenwest-pakket voor GRID Legends is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, evenals voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die in het bezit zijn van de Deluxe Edition krijgen direct toegang tot de nieuwe DLC en ook hebben zij de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen om gratis mee te spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password