Nieuwe TT Isle of Man trailer “The Rush” levert pure adrenaline-rush

Bigben en Kylotonn hebben een nieuwe trailer onthuld van TT Isle of Man, de motorracegame die in maart 2018 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze video, genaamd “The Rush”, levert een pure adrenaline-rush, net als de meest veeleisende en spectaculairste race ooit.

De Isle of Man Tourist Trophy is zonder twijfel de meest veeleisende motorrace op aarde. De wegen, die speciaal voor dit evenement worden afgesloten, zijn kronkelig, smal, golvend en gaan zelfs dwars door dorpen. De coureurs racen met snelheden van ruim 300 km/u rakelings langs muren en door meer dan 250 bochten, waarbij elk hobbeltje de motor kan lanceren. Het is de ultieme uitdaging! Om spelers deze race zo authentiek mogelijk te laten beleven, dompelt TT Isle of Man ze helemaal onder in de ervaring, zoals perfect aangetoond in de video genaamd “The Rush”. Alleen al door te kijken kun je de sensatie van snelheid in de game al voelen. Je voelt het wegdek onder je door schieten en trilt bij elke bocht: adrenaline-rush gegarandeerd! Om een ​​dergelijke gevoel van onderdompeling en maximale sensatie te bereiken, maakt de game gebruik van de nieuwste technologieën. Zo is de track één-op-één gereproduceerd en wordt aandacht geschonken aan de kleinste details, zoals het geluid van de lucht die op verschillende snelheden aan je voorbij trekt.

Om de game zo realistisch mogelijk te maken, heeft Kylotonn bij de ontwikkeling ervan samengewerkt met enkele van de beste coureurs van deze mythische race. Eén van hen, John McGuinness, die 73 keer deelnam aan de TT Isle of Man en daarbij 23 overwinningen behaalde, zegt: “De gameplay is verbluffend! Dit is absoluut een van de indrukwekkendste motorsimulaties die ik ooit heb gespeeld.”

TT Isle of Man is de officiële motorracesimulatie met een exacte replica van het langste parkoers ter wereld. De game is vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password