Nieuwe trailer van Worldless contrasteert atmosferische verkenning en verbluffende gevechten

Een nieuwe trailer voor Thunderful, Coatsink & Noname Studios’ betoverende 2D adventure platformer Worldless, die dit jaar naar PC en Xbox komt, is zojuist onthuld tijdens de MIX Direct Spring 2023 Showcase van vandaag. De trailer laat de stijlvolle gevechten zien die Worldless biedt door een mix van turn-based en actiegevechten, evenals de schoonheid die je te bieden hebt als je de mysterieuze minimalistische wereld verkent.

Worldless speelt zich af in een wereld waar polair tegengestelde realiteiten op één lijn liggen met een gemeenschappelijke vonk. Spelers begeven zich in een abstracte omgeving vol entiteiten met tegengestelde doelen. De ene helft is gefixeerd op de deugdzaamheid van hun natuur, de andere probeert die in te ruilen voor hun ondergang. Polariteiten trekken elkaar aan, wat resulteert in een eindeloos conflict, en het resultaat is het traumatische proces van Absorptie, waarbij hun eigenlijke aard wordt uitgewisseld.

In Worldless leer je de nuances van een geoptimaliseerd gevechtssysteem door je timing te beheersen en je strategieën te verfijnen. Absorbeer vijanden en leer nieuwe vaardigheden in een steeds groter wordende skill tree om nieuwe manieren van verkennen vrij te spelen en de gevechten meer diepgang te geven. Verken ingewikkelde gebieden vol geheimen, gebruik finesse en vloeiende actie om ze te ontdekken, en neem het op tegen woeste wezens in snelle, turn-based actiegevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password