Nieuwe trailer onthuld van Cris Tales

Modus Games heeft vandaag tijdens de Future Games Show een gloednieuwe trailer voorCris Tales onthuld die een reeks bondgenoten tooonde die hoofdrolspeler Crisbell zal tegenkomen tijdens haar reis door de tijd. Bekijk de personages die je in de niet zo verre toekomst zult ontmoeten door hieronder de trailer te bekijken.

De video van vandaag laat ons opnieuw kennismaken met Crisbell, een pas ontwaakte tijdmagiër die begint te leren hoe ze haar krachten kan benutten. Andere personages die worden uitgelicht zijn bondgenoten Willhelm, de stem van de rede in de groep, Chrisopher, Zas en JKR-721, een vuistvechtende robot. En natuurlijk niet te vergeten Matias, een wonderlijke betrouwbare, pratende kikker!

In een Modus Games-blog werd vandaag ook de grote stemmencast aangekondigd die de reis van Crisbell tot leven zal brengen. Daaronder bevindt zich brancheveteraan Kira Buckland, die haar stem aan Crisbell leent. Eerder vertolkte ze hoofdrolspeelster 2B uit Nier: Automata. Cristopher wordt gespeeld door acteur Zeno Robinson, die ook Goh vertolkte in Pokémon Journeys: The Series.

Cris Tales is een tijdbuigende JRPG waarin verleden, heden en toekomst samenkomen op één scherm. Spelers kunnen het verbazingwekkende vermogen van Crisbell gebruiken om tussen tijdperken te glijden om zowel burgers in de koninkrijken van Crystallis te helpen als verrassingsaanvallen op vijanden uit te voeren. Als Crisbell haar magische wereld wil redden van het dreigende kwaad, moet ze haar kracht gebruiken om het verleden, het heden en de toekomst te vormen, terwijl ze bondgenoten verzamelt die haar zullen helpen bij haar missie.

 

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password