Nieuwe trailer legt het RPG-gedeelte uit van Pinball RPG in Rollers of the Realm: Reunion

Tot nu toe hebben de mensen van Phantom Compass al heel wat onthuld over het “flipper”-gedeelte van hun middeleeuwse flipper-meets-RPG mash-up, Rollers of the Realm: Reunion, met details over verkennend flipperen, vechtend flipperen, flipperend platformen, en recent ook stealth flipperen. Nu is het eindelijk tijd om de RPG-kant van de vergelijking te verkennen, en hoe het ontwikkelingsteam voortbouwt op de basis die in 2014 werd gelegd met het originele Rollers of the Realm.

Deze keer is het rooster van speelbare heldenballen vijf: de Knight, Mage, Rogue, Healer, en Goblin Prince. Hoewel dit minder personages zijn dan in het originele spel, maken verschillende factoren – zoals persoonlijke en partijstats, uitrustings- en itemopties, en heldenkenmerken – het rooster zeer aanpasbaar voor een aantal speelstijlen, en zorgt ervoor dat elke held op zijn eigen manier essentieel aanvoelt.

Spelers kunnen op elk moment maximaal drie ballen selecteren, en de combinatie van helden zal de stats van de partij beïnvloeden. Deze stats kunnen een aantal voordelen opleveren, zoals een verhoogde mana-verzameling of geluk, waardoor abilities af en toe kunnen worden gebruikt zonder mana te verbruiken. Bovendien kunnen de persoonlijke basisstats van elke heldenbal worden verbeterd via een reeks upgradecategorieën.

Deze categorieën zijn Ability, Dash, Weapon, Armor, en Item. Ability vertegenwoordigt de unieke kracht van elke held, Dash en Weapon richten zich op offensieve stats, Armour richt zich op defensieve stats, terwijl de Item-categorie gevarieerder is, met elementen van beide. Elke categorie heeft drie verschillende soorten upgrades om uit te kiezen, die unieke voordelen bieden en gevarieerde speelstijlen voor individuele helden mogelijk maken.

Ten slotte heeft elke held twee eigenschappen die hun klasse-eigenschappen bepalen. De Knight heeft bijvoorbeeld de Smash-trek, die zijn schade aan breekbare voorwerpen vergroot.

Al deze factoren zorgen voor een zeer aanpasbare RPG met complexe upgrade paden en gevarieerde speelstijlen. Er is geen eenduidige manier om een legende te worden; hoe spelers groot worden in flipperkasten is aan hen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password