Nieuwe trailer en lanceringsdatum RAGE 2 onthuld tijdens The Game Awards – Trailer

Afgelopen nacht tijdens The Game Awards, toonden we onze nieuwste trailer voor RAGE 2, waarin we uitpakten met de gigantische open wereld, verschillende ecosystemen, zwevende gyrocopters, verpletterende monster trucks, knallers van wapens, Mutant Bash TV Mayhem en lieten we je proeven van wat echte Factie-actie … Ja, het was een arsenaal aan pure chaos. Daarnaast hebben we ook de officiële releasedatum aangekondigd voor RAGE 2 – 14 mei 2019 – voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Met een intense id-style combat die gepompt werd in de open wereld chaos van Avalanche Studios, laat RAGE 2’s shooterversum je overal heen gaan, alles aan flarden schieten en alles laten ontploffen.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password