Nieuwe trailer & demo – Pawesome Bullet Hell Roguelike: Rightfully, Beary Arms

Rightfully, Beary Arms, de roguelite bullet hell met een beary adorable gunner van ontwikkelaar Daylight Basement Studio, intergalactische deuren in om zijn nieuwste trailer en een gloednieuwe demo te droppen in aanloop naar de release op PC via Steam Early Access in Q3 2023. De demo zal beschikbaar zijn om te testen op de showfloor van PAX East 2023.
Schat, we zijn thuis en we hebben genoeg munitie meegenomen! Leid Beary, een gewapende teddy op een missie om golven van buitenaards gespuis te zuiveren. Navigeer door de open kosmos op een echte dungeon-crawling manier. Gebruik een wapen naar keuze om groepen geniepige ruimtespinnen, hommels met een pistool en woeste Yellow Jacket-bazen, elk met unieke eigenschappen, uit te schakelen in dit levendige 2D top-down avontuur.

Plan strategisch een pad naar succes door bontgekleurde kamers te ontdoen van mobs, in schattige fuzzy stijl. Laat een beerrage van lood en lasers los en schakel golven agressieve eigenzinnige wezens uit op het ritme van een originele chiptune nu-metal soundtrack. Als het stof is neergedaald, krijg je willekeurige buit met honinggeld, barbearic buffs, wapens en andere nuttige voorwerpen.

Naarmate Beary sterker wordt, worden ook zijn interstellaire vijanden sterker. Kies de manieren waarop je vijanden in level stijgen, en ga de uitdaging aan als ze nieuwe groeperingen krijgen, een hogere gezondheid, meer nauwkeurigheid en andere eigenschappen om rekening mee te houden. Als je spaarvarken vol is, ga je naar de winkels om een destructief wapenarsenaal te vergaren, waaronder een Mosin-Nagant geweer, FoamBall gun, Finger gun, Catling Gun om een stortvloed aan regenbooglasers af te vuren, en meer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password