Nieuwe Sound Mode in The Quiet Man beantwoordt alle vragen

Square Enix heeft voor The Quiet Man een nieuwe downloadbare update uitgebracht die alle geheimen en mysteriën blootlegt van deze spectaculaire, filmachtige ervaring.

The Quiet Man – answered – is verkrijgbaar via een gratis update en laat speler het avontuur van Dane opnieuw beleven, maar dan met geluid, stemmen en volledige ondertiteling. Deze nieuwe ervaring levert alle antwoorden op de mysteriën van The Quiet Man en laat spelers de waarheid ontdekken achter de unieke interactieve ervaring.

The Quiet Manis nu digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en STEAM  voor € 14,99. The Quiet Man – Answered – bevat Engelse voice-overs en volledige ondertiteling in 29 talen, inclusief Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password