Nieuwe Pokemon TCG-uitbreiding Pokemon GO nu verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag de uitbreiding Pokémon GO voor de succesvolle Pokémon Trading Card Game uitgebracht.

De uitbreiding is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Deze speciale samenwerking is geïnspireerd op het uiterst populaire mobiele spel Pokémon GO. Het imponeert door fotorealistisch artwork en unieke gameplayscenario’s op basis van de app. Trainers zien in de uitbreiding bovendien vertrouwde Pokémon GO-elementen terug, zoals de personages Spark van Team Instinct, Blanche van Team Mystic en Candela van Team Valor, en voorwerpen zoals een PokéStop en een Lure Module.

Kaarten uit de Pokémon TCG-uitbreiding Pokémon GO zitten in de onderstaande producten. Hierbij bevatten geselecteerde producten unieke promokaarten, waaronder krachtige nieuwe Pokémon V en Pokémon VSTAR. Op een later tijdstip worden extra items uit de uitbreiding uitgebracht.

  • Pokémon TCG: Pokémon GO-collectie – Alolan Exeggutor V
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Decks met Mewtwo V of Melmetal V
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Deck – Mewtwo vs. Melmetal

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password