Nieuwe Pokémon Scarlet en Pokémon Violet trailer + Decidueye Raids

Er komen spannende, actievolle gevechten aan in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet! Neem het op tegen de sterkste en machtigste Pokémon van Paldea en daag Pokémon uit die je normaal niet in Paldea tegenkomt in spannende Tera Raid Battles.
Dit weekend verschijnt Decidueye met de Mightiest Mark in Black Crystal Tera Raid Battles, en deze Decidueye heeft Flying als Tera Type, waardoor hij een geduchte tegenstander is. Werk samen met je vrienden en houd je ogen open om deze krachtige Tera Pokémon ten val te brengen. Decidueye kun je normaal gesproken niet tegenkomen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, dus doe mee aan het limited-time event om de jouwe te bemachtigen!

 

Event Details:

Featured Pokémon: Decidueye with the Mightiest Mark (Flying Tera Type)

Where to catch: Black crystal Tera Raid Battles

Schedule:

  • Friday, March 17, 2023, at 00:00 UTC to Sunday, March 19, 2023, at 23:59 UTC
  • Friday, March 24, 2023, at 00:00 UTC to Sunday, March 26, 2023, at 23:59 UTC
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password