Nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Scarlet en Violet

Na enkele geheimzinnige afbeeldingen op de officiële socialemediakanalen van Pokémon  heeft The Pokémon Company International details vrijgegeven over een onlangs ontdekte Pokémon in de regio Paldea uit Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: de Toxic Monkey Pokémon Grafaiai.
Grafaiai
Grafaiai is een humeurige Pokémon met een kieskeurig karakter. Hij houdt zich niet op in groepen, maar zwerft liever alleen rond. Hij is continu verwikkeld in territoriale twisten met andere Pokémon. Grafaiai is gespecialiseerd in het gebruik van zijn giftige speeksel, waarvan de kleur afhankelijk is van wat hij eet. Deze Pokémon spuugt zijn speeksel naar tegenstanders of hakt op hen in nadat hij zijn klauwen met speeksel bedekt heeft.

Grafaiai is ’s nachts actief. Zodra de zon ondergaat, likt hij speeksel op zijn handen en vingers en maakt hiermee patronen op de bomen in zijn territorium. Het giftige speeksel waarmee hij verft, verlamt Bug Pokémon. Deze worden aangetrokken door de zoete, aangename geur van het speeksel.

Category: Toxic Monkey Pokémon​
Type: Poison/Normal​
Height: 0,7 m
Weight: 27,2 kg​
Ability: Unburden/Poison Touch​

Grafaiai maakt zijn opwachting in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet , die op 18 november 2022 exclusief voor Nintendo Switch gelanceerd worden.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password