Nieuwe NVIDIA Omniverse Beta-release
Met de NVIDIA Omniverse laatste beta-release kunnen 3D-kunstenaars krachtige nieuwe functies en voordelen ervaren, waarvan sommige:

  • Het nieuw beschikbare NVIDIA DLSS 3, exclusief voor NVIDIA en GeForce RTX 40-series GPU’s, ontsluit volledig ray traced werelden zodat makers naadloos in de viewport kunnen navigeren en grootschalige virtuele scènes kunnen bewerken.
  • Updates voor Omniverse-apps Omniverse Create, Omniverse Machinima en Audio2Gesture, die makers nieuwe verbeteringen en AI-aangedreven tools bieden om hun virtuele personages en werelden op te bouwen.
  • De Omniverse Connect-bibliotheek bevat updates voor Omniverse Connectors, die zorgen voor een meer naadloze integratie met populaire apps zoals Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Revit, Epic Games Unreal Engine en meer. De live-sync Connector van Reallusion iClone 8.1.0 maakt zelfs personage-interacties tussen iClone en Omniverse mogelijk, waardoor professionals van elk niveau personage-animaties kunnen maken.
  • PhysX 5 is nu nieuw beschikbaar als open source software, waardoor artiesten hun eigen physics engines kunnen aanpassen en bouwen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password