Nieuwe Need for Speed Unbound-video toont real life Custom Mercedes 190 E van A$AP Rocky

Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag een nieuwe Need for Speed Unbound-video uitgebracht met A$AP Rocky. De artiest, ondernemer, acteur en mode-icoon werpt in deze video een eerste blik op zijn aangepaste real life Need for Speed Unbound-wagen, namelijk de Mercedes 190 E.

A$AP Rocky rijdt in Need for Speed Unbound in een van de coolste wagens van Lakeshore, maar spelers krijgen de kans om de auto op te eisen. Spelers moeten hiervoor A$AP Rocky’s Takeover Event verslaan. Takeover Events zijn nieuwe, herspeelbare missies waarbij de community delen van de stad overneemt en een stijlvolle ode aan het straatracen brengt.

Daarnaast is A$AP Rocky en zijn creatieve team te horen in de genre-overstijgende soundtrack van Need for Speed Unbound, met baanbrekende internationale artiesten uit de wereld van elektronische muziek en hiphop.

Need for Speed Unbound is gebouwd voor de nieuwe technologische generatie en draait voor het eerst in de serie op een resolutie van 4K op 60 FPS. De game lanceert op 2 december 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password