Nieuwe MultiVersus video bevat 2v2-wedstrijden van FGC Pro Gamers ApologyMan & Spooky

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht waarin de dynamische 2v2-gameplay wordt getoond in MultiVersus, de geheel nieuwe gratis te spelen platform fighter in ontwikkeling door Player First Games. Gevestigde Fighting Game Community (FGC) gamers – ApologyMan en Spooky – elk gekoppeld aan één van de beste spelers uit de recente MultiVersus Closed Alpha – Brokkr en Leviathan. ApologyMan (spelend als Tom & Jerry) en Brokkr (spelend als Superman) vertegenwoordigden het blauwe team en namen het op tegen het rode team van Spooky (spelend als Shaggy) en Leviathan (spelend als Velma) in een intense 2v2-competitie. De best-of-five-serie, gehost door FGC-commentatoren Sharpie, AJAX en IFC YipeS, biedt inzicht in een verscheidenheid aan gameplay-elementen, personagekeuzes en coöperatieve strategieën die door elk team worden gebruikt, samen met interviews na de wedstrijd met alle vier de spelers die discussiëren over de uitslag van de wedstrijd.

Bovendien kunnen spelers zich nu registreren om deel te nemen aan het MultiVersus 2v2-toernooi op de Evolution Championship Series 2022 (Evo). Het toernooi zal plaatsvinden van 5-6 aug. in het Mandalay Bay Resort & Casino in Las Vegas, NV met een prijzenpot van $100.000. Ga voor informatie over hoe u zich kunt registreren naar start.gg/MultiVersusEvo.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password