Nieuwe Mortal Kombat 11 TV Spot onthult Kitana als nieuwste speelbare personage

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios losten vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 televisiespot die Kitana onthult als speelbaar personage. De televisiespot draait rond het concept dat er in elk van ons een vechter schuilt die strijdt voor waarin we geloven. Om het idee tot leven te brengen is WBIE in zee gegaan met Joe Sill, director bij de Creative Advertising Group, en Plastic Wax. Zij creëerden een wereld waar alledaagse mensen de krachten bezitten van iconische personages uit Mortal Kombat 11. Het concept wordt extra kracht bijgezet dankzij de visuele effecten die Plastic Wax toevoegde, waaronder de ijzige moves Sub-Zero, de bliksemschichten  van Raiden en de stalen waaiers van Kitana. Terwijl de ene persoon in de schaduw vertoeft, treedt een ander eruit, op weg naar hun finale gevecht.

De televisiespot bevestigt dat Kitana deel uitmaakt van Mortal Kombat 11. De tienduizend jaar oude prinses van Edenia groeide op met het idee dat ze de biologische dochter was van Shao Kahn en diende hem als één van zijn dodelijkste krijgers. Wanneer de waarheid aan het licht kwam, vocht Kitana tegen Shao Kahns poging om Earthrealm te veroveren. De strijd werd uiteindelijk haar dood. Ze verrees als een boze, wrede versie van haar vroegere zelf en heerst nu naast de zijde van de herrezen Liu Kang over het Netherrealm. Allebei streven ze naar de destructie van alle koninkrijken. Volg deze week NetherRealm’s populaire Kombat Kast livestream op Twitch, YouTube, Twitter, Facebook en Mixer voor een diepgaande gameplay walkthrough van Kitana.

Kitana sluit zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion en The Kollector. In de komende weken volgen er nog meer spannende aankondigingen.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password