Nieuwe Mortal Kombat 1 Launch Trailer onthult eerste blik op Shang Tsung & Reiko Gameplay

Warner Bros. Games heeft vandaag de gameplay lanceringstrailer onthuld voor Mortal Kombat 1, het nieuwste deel in de veelgeprezen videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios.

De nieuwe video biedt een eerste blik op verhaalelementen en gameplay voor Shang Tsung en zijn onheilspellende lot in het herboren Mortal Kombat-universum, gecreëerd door vuurgod Liu Kang. De moveset van de sluwe tovenaar is volledig te zien, inclusief zijn vuurbalprojectielen, verwoestende combo’s en de kenmerkende mogelijkheid om in rivaliserende vechters te veranderen. De trailer laat ook gameplay zien van generaal Shao’s rechterhand, Reiko, de woeste krijger met een vechtstijl die past bij zijn woeste persoonlijkheid, en verpletterende hoogtepunten van andere vechters uit het launch-roster.

Daarnaast bevat Mortal Kombat 1 een uitgebreide reeks toegankelijkheidsopties voor spelers, waaronder audiobeschrijvingen en aanwijzingen voor actie op het scherm die contextueel worden afgespeeld tijdens de gameplay. Klik hier voor de volledige lijst.

Mortal Kombat 1 is vanaf 14 september verkrijgbaar via early access voor bezitters van de Premium Edition en vanaf 19 september voor bezitters van de Standard Edition. Alle pre-orders ontvangen Shang Tsung als speelbaar personage in de game.
Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die opnieuw zijn vormgegeven zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De game bevat een uitgebreide cast van legendarische vechters met gloednieuwe achtergrondverhalen, waaronder Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain, Li Mei, Tanya, Baraka, Geras, Reptile, Ashrah, Havik, General Shao, Sindel, Nitara en meer, samen met een aparte lijst van kameovechters die kunnen assisteren tijdens gevechten.

Mortal Kombat 1 verschijnt op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store). De speelbare personages Quan Chi, Ermac en Takeda, plus gastkrijgers Peacemaker, Omni-Man en Homelander zijn te zien in de downloadbare content (DLC) Kombat Pack dat na de lancering verschijnt en nu beschikbaar is voor pre-order als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition en Kollector’s Edition. Alle pre-orders van Mortal Kombat 1 ontvangen Shang Tsung als speelbaar personage in het spel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password