Nieuwe Marauders raid laat spelers afdalen in de diepten van een veroverde asteroïde

Team17 Digital en Small Impact Games hebben vandaag de derde gratis grote content update aangekondigd voor Steam Early Access shooter Marauders. Met ‘Excavation’, dat op 4 juli van start gaat, wordt een gloednieuwe raid geïntroduceerd die zich afspeelt in een industrieel mijningschip dat is gebouwd om passerende asteroïden te vangen en hun waardevolle grondstoffen eruit te halen. Spelers kunnen klappen en kogels uitwisselen rond de kolossale stalen ingewanden en vervolgens de diepte afdalen om nieuw materiaal te plunderen uit een labyrintisch grottenstelsel dat is gebouwd binnen een uitgeholde asteroïde.
Marauders’ Excavation-update introduceert ook een gloednieuwe eindbaas in de game, ‘The Warden’, een geduchte vijand die je kunt vinden in een afgesloten safe room in de Penal Colony-raid van de game. De Warden wordt beschermd door persoonlijke bewakers en is bewapend met buitbare uitrusting, waaronder de Jackhammer shotgun, zware schilden en The Warden Riot Helmet (de hoogste bepantsering in de game tot nu toe). De Warden is een meedogenloze tegenstander die spelers met al hun precisie en sluwheid moeten verslaan.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password