Nieuwe Lord of the Rings game draait rond Gollum

Er is nog eens een nieuwe The Lord of the Rings game aangekondigd. The Lord of the Rings: Gollum komt van Daedalic en draait, zoals de naam al doet vermoeden, rond Gollum, wat geen evident hoofdpersonage is. Verder moet de game het stellen zonder de doorgaans succesvolle filmlicentie, wat het er niet makkelijker op maakt. De game kan immers geen gebruik maken van de iconische audiovisuele weergave van de films en moet met een eigen versie komen op basis van de boeken.

Verder is er nog niet veel bekend over de game. Spelers gaan natuurlijk aan de slag als Gollum, en blijkbaar speelt de game zich af voor de periode waarin Gollum in de boeken opduikt. Zo zouden we een “andere kant” van Gollum te zien krijgen, al zijn bepaalde karaktereigenschappen wel al duidelijk aanwezig. Zo is er zijn gespleten persoonlijkheid, die vooral bij het maken van belangrijke beslissingen komt opborrelen. Spelers krijgen dan verschillende stemmen te horen, op basis waarvan ze dan al dan niet kunnen handelen.

The Lord of the Rings: Gollum zou pas in 2021 verschijnen. Dat betekent meer dan waarschijnlijk een next-gen release, en verklaart meteen ook waarom we het voorlopig moeten stellen met weinig meer dan een logo.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password