Nieuwe launch trailer We Were Here Forever toont eerste gameplaybeelden!

Vandaag onthult Total Mayhem Games de officiële trailer voor de release van We Were Here Forever, die laat zien van de eerste in-game beelden sinds de aankondiging. Op 10 mei, wat nog maar 5 dagen verwijderd is, kun je kun je het verhaal van We Were Here Forever zelf ontrafelen op PC (Steam en Epic).

Nog maar een paar dagen en je kunt Castle Rock weer betreden! We Were Here Forever is een
asymmetrische co-op puzzelgame die op 10 mei uitkomt op Steam en in de Epic Games Store,
en kort daarna op Xbox en PlayStation. Bezoekers van WASD in Londen en PAX East in Boston
kregen al een eerste blik op de game, en na de positieve feedback en enthousiaste reacties van
spelers daar, is het duidelijk dat spelers niet kunnen wachten om de game in handen te krijgen.
Om te vieren dat We Were Here Forever volgende week uitkomt, heeft Total Mayhem Games
hun launch trailer onthuld met daarin de allereerste beelden van het spel zelf! In deze trailer leidt de bekende stem van de Jester bekende stem je door vele shots van het spel die een glimp geven van de puzzels die spelers die spelers moeten oplossen om te ontsnappen uit Castle Rock. We Were Here Forever wordt de meest indrukwekkende game van Total Mayhem Games tot nu toe. Het team achter het spel, dat momenteel groter is dan het ooit is geweest, heeft hard gewerkt aan het creëren van een We Were Here game die zijn voorgangers zowel op grafisch gebied als op schaal overtreft.
Dit maakt We Were Here Forever zowel de grootste als de grafisch meest geavanceerde game in de serie tot nu toe, met een meer levendigere wereld boordevol kleine details en meer dan 22 compleet nieuwe puzzels. Zelfs ervaren puzzel oplossers kunnen meer dan 12 uur gameplay verwachten!
Baan je een weg door voorheen ongeziene delen van Castle Rock, en eenmaal buiten de Keep zul je beginnen het verhaal van Rockbury te ontrafelen: het verhaal van de inwoners van de stad en de ontsnappingsplannen van een verzet gevormd tegen de Koning. Hope zal je naar een griezelig kerkhof leiden en je laten afdalen in de donkere wateren van de Foundry. Terwijl je dat doet, kom je meer te weten over gebeurtenissen uit het verleden die hebben plaatsgevonden op deze mysterieuze plek. Terwijl je probeert te ontsnappen uit Castle Rock in We Were Here Forever, ga je misschien geloven waar je al die tijd bang voor was. Kan iemand ooit echt ontsnappen aan Castle Rock?

Total Mayhem Games geeft spelers een kijkje in de lore van de We Were Here-serie met een live-action video serie die het achtergrondverhaal van de serie vertelt en ook teasers onthult voor het nieuwste deel: We Were Here Forever. Verwacht dat de laatste twee afleveringen van de We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock worden uitgebracht een dag voordat de game op 10 mei lanceert. Het achtergrondverhaal van het vervloekte kasteel in de We Were Here game serie wordt verteld door de ogen van Kees Klokkenmaker in zes hoofdstukken, verteld door een van zijn
nakomelingen.

Om de afleveringen zelf te bekijken en wat aanwijzingen te verzamelen over plaatsen die je misschien gaat bezoeken in We Were Here Forever, bezoek dan het YouTube-kanaal van Total Mayhem Games:
https://www.youtube.com/channel/UCRyNyXYul21KvZ4_eJ3DbNw.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password