Nieuwe Inteleon raids in Pokemon Scarlet en Violet, plus debuut van Chandelure in Pokemon UNITE

Bereid je voor op meer uitdagende ontmoetingen en spannende teamgevechten in Pokémon Scarlet and Pokémon Violet, en Pokémon UNITE komende week! Bekijk hieronder de details van enkele van de aankomende evenementen:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Een andere machtige Pokémon maakt deze week zijn debuut in Paldea in een uitdagende Tera Raid Battle. Deze week kun je voor het eerst Inteleon aanpakken met Mightiest Mark (Ice Tera Type) – een Pokémon die normaal gesproken niet kan worden gevonden in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Fans zullen Inteleon zich herinneren als de Secret Agent Pokémon, die zijn debuut maakte in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Evenementdetails zijn hieronder te vinden:

Uitgelichte Pokémon: Inteleon met Mightiest Mark (Ice Tera Type)

Waar te vangen: Black crystal Tera Raid Battles

Schema:

  • Vrijdag 28 april 2023, om 00:00 UTC tot zondag 30 april 2023, om 23:59 UTC
  • Vrijdag 5 mei 2023, om 00:00 UTC tot zondag 7 mei 2023, om 23:59 UTC
  • Om Pokémon tegen te komen die te zien zijn in Tera Raid Battle-evenementen, moet je de nieuwste Poké Portal News downloaden. Poké Portal News wordt automatisch gedownload als jouw Nintendo Switch verbonden is met internet.
  • Na het voltooien van bepaalde postgame-evenementen, kun je zwarte Tera Raid-kristallen vinden. Spelers die deze evenementen niet hebben voltooid, kunnen echter nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door zich bij andere trainers aan te sluiten in multiplayer.
  • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkocht) is vereist om deel te nemen aan Tera Raid Battles met andere trainers online.

Bovendien zullen Walking Wake en Iron Leaves binnenkort voor een beperkte tijd terugkeren naar Tera Raid Battles. Zorg ervoor dat je deze Pokémon bevecht terwijl ze beschikbaar zijn – volg het official Pokémon social channels voor updates over wanneer deze Pokémon terugkeren.

Pokémon UNITE

Chandelure is vanaf nu beschikbaar. Deze spookachtige Pokémon zal zeker spannende nieuwe gameplay-opties toevoegen aan de samenstelling van elk team, waarbij zowel Ghost- als Fire-type moves worden gebruikt om het andere team schade toe te brengen en hen te hinderen door het slagveld in duisternis te hullen.

Spelers kunnen nu ook de rangen van Battle Pass 15 beklimmen om nieuwe Holowear te ontgrendelen zoals Graceful Style: Talonflame en Ghost Style: Zoroark, of samenwerken en de overwinning claimen in een nieuw seizoen van de ranglijst om beloningen te verdienen zoals een kader, achtergrond, sticker en Trainer Outfit!

Volg: https://twitter.com/PokemonUnite

Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved

Kaarten van de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved-uitbreiding zijn onthuld vóór de wereldwijde release, die begint op 9 juni.

De nieuwe uitbreiding, Paldea Evolved, introduceert meer Pokémon ex, die een hoge HP hebben en krachtige aanvallen en vaardigheden hebben, maar twee prijskaarten opgeven wanneer ze worden uitgeschakeld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password