Nieuwe Hogwarts Legacy muziekvideo voor “Will I Fly (Isidora’s Song)” met Dune Moss

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben vandaag een videoclip uitgebracht voor “Will I Fly (Isidora’s Song)”, geïnspireerd op gebeurtenissen uit Hogwarts Legacy, de veelgeprezen, best verkochte videogame die op 5 mei 2023 wordt gelanceerd op PlayStation 4 en Xbox One. Het aangrijpende nummer, uitgevoerd door de uit Utah afkomstige artiest Dune Moss, speelt zich af naast gameplaybeelden van Isidora, die voor schrijnende keuzes komt te staan over haar eigen waarneming, het gebruik van Ancient Magic en de genezende mogelijkheden ervan. “Will I Fly (Isidora’s Song)” is nu verkrijgbaar bij WaterTower Music op alle digitale streamingplatforms.
Dune Moss, die haar zangopleiding begon op 12-jarige leeftijd en in 2021 in de top 40 van “American Idol” stond, is ook te horen op “Overture to the Unwritten” op de Hogwarts Legacy (Original Video Game Soundtrack) van WaterTower Music.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com