Nieuwe GTA Online Update Verschijnt 26 Juli: The Criminal Enterprises

De economie van Zuid-San Andreas verkeert in een crisis. De gasprijzen zijn tot het hoogste niveau in decennia gestegen, de toeleveringsketens van de detailhandel zijn in rep en roer, en als klap op de vuurpijl houdt een meedogenloze hittegolf de staat in zijn greep. 
Executives, Bikers, Nightclub Owners en Gunrunners maken optimaal gebruik van de chaotische omstandigheden. Ondertussen heeft de plotselinge prijspiek de aandacht getrokken van de IAA, die vermoedt dat de corrupte petrochemische familie Duggan het systeem in hun voordeel manipuleert, en ze hebben jou nodig om de puzzel op te lossen.
 
The Criminal Enterprises is een omvangrijke update die nieuwe missies en upgrades naar GTA Online brengt, waaronder belangrijke uitbreidingen van zakelijke vooruitzichten voor Criminal Careers. Plus nieuwe, uitgebreide Contact Missions waarbij spelers als beëdigd agent voor de IAA kunnen opereren. Dat en nog veel meer vanaf 26 juli.
 
The Criminal Enterprises levert ook veelgevraagde ervaringsverbeteringen en geeft spelers meer keuze in hoe ze zich een weg banen naar de criminele rangen. Spelers zullen hogere uitbetalingen verdienen in een reeks gameplay, genieten van ervaringsverbeteringen en meer. De update bevat bovendien nieuwe modes, voertuigen, verzamelobjecten en speciale evenementen die de hele zomer doorgaan – inclusief nieuwe showroomvloeren waar spelers een proefrit kunnen maken of gewoon een reeks nieuwe voertuigen kunnen kopen.
 
Breid je bedrijf uit
Na de lancering van GTAV op PlayStation 5 en Xbox Series X|S en de stand-alone versie van GTA Online eerder dit jaar, zorgt The Criminal Enterprises voor een uitbreiding van GTA Online die de wereld op alle platforms laat groeien en evolueren. Of je nu GTA Online bent binnengekomen via de Career Builder op de nieuwste generatie consoles of een doorgewinterde speler bent, The Criminal Enterprises biedt een assortiment spannende nieuwe updates voor iedereen. En welk crimineel carrièrepad je ook hebt gekozen, alle zakelijke activiteiten — inclusief Sell Missions — zijn nu beschikbaar om te spelen in privésessies (Invite Only, Crew, en Friends) als onderdeel van The Criminal Enterprises.

Executives

Degenen die een Executive Office hebben, zullen de nieuwe stafmanager Lupe opmerken. Hij staat klaar en is in staat om te helpen bij het zoeken naar extra Special Cargo voor je lege schappen. Er komt daarnaast een nieuwe bijbaan beschikbaar voor Executives, waarbij dagelijks een lading Special Cargo buiten je Warehouse arriveert – ingepakt en klaar om naar de haven te worden gebracht. Bovendien worden er twee nieuwe bronnen van Special Cargo toegevoegd aan Source Missies, waardoor de verscheidenheid aan missies voor witteboordencriminelen in de hele staat wordt vergroot.

Bikers
Clubhuizen met de Custom Bike Shop krijgen een gratis upgrade van het huis, waarbij MC Presidents de motoren van klanten kunnen pimpen en aanleveren voor GTA$ en RP. Motorrijders kunnen ook hun reputatie en winst op straat vergroten door twee nieuwe Clubhouse Contracts te voltooien, die op de muur van de vergaderruimte in het clubhuis zijn geplaatst. En misschien valt het je op dat er vaste klanten rondspoken in de bar in je clubhuis. Dat kan goed kloppen, want een Bar Resupply-missie zorgt ervoor dat de vaten blijven tappen en de klanten tevreden blijven, terwijl jij een beetje extra inkomen verdient voor je MC.

Gunrunners

Ammu-Nation heeft gehoord dat het bij jou draait om het leveren van kwaliteitsgoederen tegen een eerlijke prijs, en ze willen meedoen. Bezorg dagelijks goederen aan een aangewezen winkel van Ammu-Nation voor een extra bron van inkomsten. Als je je bunker bevoorraadt, kom je twee nieuwe Resupply Missions tegen. Zorg er dus voor dat je deze nieuwe doelwitten goed bestookt. Spelers kunnen ook vanaf de weg Resupply Missions starten of hun onderzoeksvoortgang vergroten door gegevens te verzamelen van een goed bewapend doelwit.

Nightclub Owners
Nightclub owners kunnen nu contact opnemen met Yohan om missies aan te nemen om goederen te kopen voor hun Nightclub Warehouse, of Tony bellen om Club Management-missies te starten. Er zijn twee nieuwe Club Management-missies toegevoegd aan het rooster, waardoor je nieuwe manieren krijgt om je bovenwettelijke activiteiten te promoten. Ondertussen kun je in je club de sfeer erin houden door herrieschoppers eruit te gooien en VIP’s naar veilige locaties buiten de club te brengen.
Ga undercover in Operation Paper Trail
Het lijkt erop dat de beruchtste, olierijke-familie in Los Santos alle winsten van de stijgende gasprijzen in hun zakken steekt. De IAA vermoedt een criminele samenzwering. Agent ULP neemt contact op met de nieuwe Operation Paper Trail. Hierbij worden één tot vier spelers beëdigd tot speciale agenten en krijgen de opdracht om de plaatselijke oliemagnaten, de Duggans, te onderzoeken. Zijn zij de onzichtbare invloed achter de stijgende olieprijzen?
Kruip achter het stuur van nieuwe voertuigen
Er zijn nieuwe manieren om routes af te snijden in The Criminal Enterprises, dankzij nieuwe voertuigen die de hele zomer en herfst zullen verschijnen. Zo komen er twee nieuwe voertuigen die in aanmerking komen voor Imani Tech waarmee je kunt profiteren van speciale upgrades, waaronder remote control, een missile lock-on jammer en meer. Mede mogelijk gemaakt door F. Clinton & Partner hun expert-hacker.
Daarnaast komen er nieuwe Tuners-voertuigen en breidt Benny’s Original Motor Works zijn mogelijkheden uit om aan meerdere voertuigen tegelijkertijd te werken. Ondertussen wil Hao graag aan de slag met een gloednieuwe auto die later deze zomer uitkomt voor iedereen met de nieuwste generatie consoles. Plus een aantal nieuwe en uitgebreide aanpassingsopties voor verschillende originele voertuigen, sommigen zelfs met een nieuw design. 
 
Verhoogde uitbetalingen en andere verbeteringen
Naast al het bovenstaande komt ook een uitgebreide lijst naar GTA Online met nieuwe gameplay- en ervaringsverbeteringen. Waaronder een vermindering van de effectiviteit van de Oppressor MK II. Ook wordt het makkelijker om je Health op peil te houden dankzij verbeterde toegang tot snacks, wapens en nog veel meer.
 
The Criminal Enterprises brengt ook verschillende veranderingen teweeg in de economie, waaronder permanente boosts voor Race en Adversary Mode, Heists en The Doomsday Heist uitbetalen, en hogere salarissen voor Bodyguards, Associates, MC Members, en meer.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password