Nieuwe gratis update brengt jaren ’50 Horrorstijl-outfits naar The Quarry

Gisteren hebben 2K en Supermassive Games een nieuwe DLC uitgebracht voor The Quarry, net op tijd voor Halloween. De DLC brengt een make-over naar de karakters uit de game, gebaseerd op de klassieke horrorstijl van de jaren ’50. Deze toevoeging komt samen met een nieuwe trailer en poster die beide geïnspireerd zijn door deze stijl.

Ervaar hoe een groep van negen tienerbegeleiders op de laatste dag van het zomerkamp in Hackett’s Quarry stranden en proberen te ontsnappen aan de verschrikkingen die ze in een nieuw tijdperk tegenkomen. De ’50s Throwback Character Outfit DLC is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via Steam.

Nieuwe en terugkerende spelers die deze nieuwe in-game outfits willen dragen, kunnen ze gratis claimen tot 19:00 CEST op 1 november 2022. Na die tijd is de 50s Throwback Character Outfit DLC individueel te koop voor € 4,99.

Spelers die de must-play, must-see tiener-horror entertainment ervaring van The Quarry willen proberen kunnen ook een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat met de Gratis Proefversie, beschikbaar op PlayStation, Xbox en Steam. De Gratis Proefversie kan ook worden gebruikt om te genieten van multiplayer via de Wolf Pack Mode, waarbij een speler die The Quarry bezit maximaal zeven andere vrienden met toegang tot de game kan uitnodigen om een verhaal te creëren dat door de hele groep is gemaakt.

Of je nu een nieuwe speler bent of nog bezig bent met het verkennen van de vele mogelijkheden binnen het verhaal, nu is het perfecte moment om in de game te springen. The Quarry: Standard Edition is namelijk nu met 40% korting verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S en Windows pc via Steam.

The Quarry: Deluxe Edition (Digital) is ook verkrijgbaar met 40% korting voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S en Windows pc via Steam. The Quarry: Deluxe Edition bevat de volledige game, Gorefest Movie Mode optie, directe toegang tot het Death Rewind systeem, Horror History Visual Filter Pack en ’80s-themed character outfits.

Het spel is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password