Nieuwe Games with Gold voor februari 2021 met Gears 5 en meer

De line-up van de februari Games with Gold is bekend! Ervaar op Xbox Series X | S en Xbox One een van de meest geprezen game saga’s met Gears 5, overleef het tegen de levende doden in de horror-thriller titel waarmee het allemaal begon met Resident Evil, en ervaar de prachtige en fantasierijke wereld van Salt in de actie-avontuur platformer Dandara: Trials of Fear Edition. En voor de klassieke opstelling via Backward Compatibility, knal je zweep en maak je klaar om te verkennen in Indiana Jones and the Emperor’s Tomb, en keer terug naar de onrustige wereld van E.D.N III in de actieshooter, Lost Planet 2.

Xbox Live Gold leden hebben gedurende een beperkte tijd exclusieve toegang tot deze games als onderdeel van Games with Gold. Xbox Game Pass Ultimate leden ontvangen ook alle fantastische voordelen van Gold plus toegang tot meer dan 100 hoogwaardige games met Xbox Game Pass.

  • Gears 5: beschikbaar van 1 tot 28 februari
  • Resident Evil: beschikbaar van 1 tot 28 februari
  • Dandara: Trials of Fear Edition: beschikbaar van 16 februari tot 15 maart
  • Indiana Jones and the Emperor’s Tomb: beschikbaar van 1 tot 15 februari
  • Lost Planet 2: beschikbaar van 16 tot 28 februari

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password