Nieuwe Games with Gold – releases voor april 2019

In de maand april zijn weer 4 nieuwe Games With Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold-lidmaatschap.

The Technomancer
Te downloaden tussen 1 en 30 april op Xbox One

Beleef de opkomst van een strijder met magische krachten in de actie-RPG The Technomancer. Ontwikkel vier skill-trees op basis van drie verschillende vechtstijlen en dwing bij iedereen respect en angst af. Maak wapens, voer dynamische gesprekken en verken vergeten steden. En vergeet niet dat je acties een enorme impact hebben op het verhaal en de wereld om je heen. Overleef jij lang genoeg om de verborgen geheimen van Mars te ontdekken?

Outcast: Second Contact
Te downloaden tussen 16 april en 15 mei op Xbox One

Speel de volledige remake van de cult-klassieker Outcast: Second Contact, het allereerste actie-avontuur in een open wereld. Onderzoek magie en wetenschap op de mooie maar gevaarlijke planeet Adelpha. Zorg dat je de juiste keuzes maakt om het lot van twee universa te redden.

Star Wars Battlefront II
Te downloaden tussen 1 en 15 april op Xbox One en Xbox 360

Vecht mee in een wereld hier ver, ver vandaan in Star Wars Battlefront II. Speel de campagne met een voormalige Clone Trooper die terugkijkt op zijn tijd in het 501st Legion of geniet van een van de vele andere speltypen. Vecht te voet aan het front, gebruik de Force-krachten van een Jedi of voer veldslagen in de ruimte in je favoriete sterrenschepen. Je kunt maar liefst zestien exotische locaties verkennen.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​
Te downloaden tussen 16 en 30 april op Xbox One en Xbox 360

Maak een dreigende invasie onschadelijk in Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​. In deze tactische shooter voer je dodelijke aanvallen uit met je eenheid, waarbij je rekening moet houden met wisselende weersomstandigheden en een realistische dag- en nachtcyclus. Je hebt 72 uur om de vijand te verslaan op bergachtig terrein, in kleine dorpen en in stedelijke omgevingen.

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password