Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor april 2018

Games with Gold voor april 2018

Op Xbox One kun je aan de slag met het uitdagende en mysterieuze puzzelavontuur The Witness en met Assassin’s Creed Syndicate, een meeslepend avontuur uit de fantastische Assassin’s Creed-serie. Dankzij Backward Compatibility kun je je zowel op Xbox 360 als Xbox One uitleven met de vrolijke racegame Cars 2: The Video Game en je zenuwen testen met een van de allerbeste futuristische horrorgames: Dead Space 2.

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

  • The Witness: te downloaden tussen 1 en 30 april op Xbox One.
  • Assassin’s Creed Syndicate: te downloaden tussen 16 april en 15 mei op Xbox One.
  • Cars 2: The Video Game: te downloaden tussen 1 en 15 april op Xbox One en Xbox 360.
  • Dead Space 2: te downloaden tussen 16 en 30 april op Xbox One en Xbox 360.
Xbox Game Pass-update voor april

Behalve de normale maandelijkse titels heeft Microsoft een geweldig extraatje voor Xbox One, waarvan alle Xbox Game Pass-leden profiteren. Een tipje van de sluier: je moet bouwen, rijden en vechten.

Op 11 april verschijnt de langverwachte multiplayergame Robocraft Infinity van Freejam Games op Xbox One. Al op dezelfde dag kunnen Xbox Game Pass-leden aan de slag met de game, waarin je robots bouwt en tegen anderen laat vechten. Het is de eerste ID@Xbox-game die direct bij de release op Xbox One ook beschikbaar is voor Xbox Game Pass. Ga op 11 april naar Mixer en kijk hoe onze favoriete streamers Robocraft Infinity uitproberen.

In april mogen Xbox Game Pass-leden zich ook verheugen op Cities: Skylines, the Hunter: Call of the Wild, Kingdom: New Lands, Portal Knights, ClusterTruck, Sacred Citadel en Late Shift, naast de meer dan 100 andere geweldige games die je gratis kunt spelen met je abonnement.

Met de Xbox Game Pass heb je voor één lage maandprijs onbeperkte toegang tot ruim 100 fantastische games, een verzameling die elke maand wordt uitgebreid. Ook kun je zonder extra kosten de nieuwste games van Microsoft Studios spelen, vanaf de dag van de release.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password