Nieuwe gameplayvideo Super Mega Baseball 4 focust zich op baseball-legendes

EA SPORTS heeft vandaag een Super Mega Baseball 4 Deep Dive kijkje gegeven in de honkballegendes als ze zich klaarmaken om het veld op te stappen voor het komende hoofdstuk in de Super Mega Baseball-franchise van Metalhead Software, die op 2 juni lanceert op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam met cross-gen en cross-platform play.

De nieuwste Super Mega Baseball-titel zal meer dan 200 van de meest opmerkelijke legendes in het honkbal bevatten, waaronder coverster David Ortiz, Hank Aaron, Babe Ruth, Vladimir Guerrero, Billy Wagner, Bartolo Colon, Jose Bautista, Mike Mussina en meer! “Super Mega Baseball 4 Deep Dive: Baseball Legends” behandelt alles wat je moet weten over de integratie van echte spelers in het spel, waar je de Legends kunt vinden en de gloednieuwe Legends League.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com