Nieuwe gameplaytrailer EA sports PGA Tour uitgebracht in aanloop naar de gamerelease van volgende week

EA heeft een gloednieuwe gameplayvideo vrijgegeven voor de aankomende EA SPORTS PGA TOUR, die vrijdag 7 april wordt gelanceerd op Xbox Series X|S, PS5 en PC.

In de video, waarin de maker van sportcontent TheApexHound te zien is, worden veel van de ongelooflijke gameplayfuncties getoond die spelers in handen krijgen als EA SPORTS PGA TOUR volgende week wereldwijd lanceert. Spelers krijgen een voorproefje van de beroemde Pebble Beach en Bay Hill banen, terwijl ze getuige zijn van een online multiplayer wedstrijd met producer Ben Ramsour. De playthrough toont de verbluffende, realistische beelden van het spel en de geavanceerde course mapping-technologie.

En mocht je het gemist hebben, Augusta National Golf Club kondigde vorige week aan dat het de Road to the Masters Invitational organiseert, een evenement dat alleen op uitnodiging live gestreamd kan worden op zondag 2 april om 15.00 uur PT / 18.00 uur ET. Stem af om de allereerste gameplay van het prestigieuze Augusta National te bekijken en zie hoe beroemde deelnemers het tegen elkaar opnemen in EA SPORTS PGA TOUR.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com