Nieuwe gameplay voor Suicide Squad: Kill the Justice League toont coöp-actie voor 4 spelers

Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe gameplayvideo uitgebracht voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de nieuwe, avontuurlijke third-person shooter boordevol actie die momenteel door Rocksteady Studios wordt ontwikkeld. De video werpt een nieuwe blik op de intensieve gevechten in het spel die zich afspelen in de uitgebreide, verkenbare open wereld van Metropolis, waarin het wemelt van Brainiacs vijandige troepen. De gameplay biedt een uitgebreide blik op de multiplayer-chaos die kan ontstaan tijdens dit solospel of coöperatieve online-ervaring voor vier spelers, en toont de diverse unieke vaardigheden en aanvallen van alle Squad-leden in vol ornaat. Of de spelers nu kiezen voor Harley Quinns wilde acrobatiek, King Sharks krachtige sprongen, Deadshots vuursalvo’s vanuit de lucht of Captain Boomerangs razendsnelle kracht: elk personage bezit verschillende vaardigheden die specifiek zijn voor het type chaos.

Daarnaast werd ook een featurette van achter de schermen uitgebracht, waarin leden van het Rocksteady Studios-team dieper ingaan op de wereld van Suicide Squad: Kill the Justice League en op kernelementen en personages uit het spel. Verder bevat het commentaar over het proces om de Squad van Arkham Asylum te verplaatsen naar Metropolis, de dynamische stad van de toekomst. Tot slot gaat de video in op de plannen van de studio voor nieuwe content na de lancering. Spelers genieten niet alleen van een uitgebreide verhalende campagne, boeiende open wereld en avontuurlijke schietervaring vol actie, maar krijgen na de lancering van het spel regelmatig seizoensgebonden updates om het verhaal uit te breiden met nieuwe missies en personages om te verdienen. Deze contentupdates zijn gratis voor spelers van Suicide Squad: Kill the Justice League en zijn pas na de lancering en in de loop van de seizoenen verkrijgbaar. Elk seizoen bevat tevens een gevecht uitsluitend gericht op het winnen van nieuwe outfits, emotes en andere items om je Squad-leden op unieke wijze aan te passen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password