Nieuwe gameplay-video en releasedatum onthuld van V-Rally 4

Bigben en Kylotonn Racing Games onthullen met trots een nieuwe gameplay-video van de Hillclimb-modus.
Race naar de top in deze duizelingwekkende video, die is gesitueerd in China:

In Hillclimb moet je naar de top van bergen racen in China, Roemenië en zelfs de Verenigde Staten. Je racevaardigheden worden zwaar beproefd op lange, duizelingwekkende tracks, achter het stuur van fenomenaal krachtige wagens. Wanneer je eenmaal de top van zo’n 2.000 meter hoge berg hebt bereikt, word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht dat je de adem zal benemen!

Elke discipline levert een unieke en andere race-ervaring, zodat race-fans in V-Rally 4 al hun vaardigheden kunnen testen en nieuwe racetechnieken kunnen leren. Je veelzijdigheid komt goed van pas in de Career-modus, die coureurs over de hele wereld voert.

V-Rally 4 komt op 6 september 2018 beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en op 25 september voor pc. De game verschijnt op een latere datum ook voor de Nintendo Switch.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password