Nieuwe gameplay-trailer van Immortals of Aveum onthuld

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben gisteravond tijdens de PlayStation Showcase-livestream een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, de singleplayer first-person magic shooter die vanaf 20 juli verkrijgbaar is. Deze spannende nieuwe trailer onthult meer over de epische strijd van Jak en de Order of the Immortals tijdens de Everwar tegen Sandrakk, de krijgsheer van Rasharn en zijn pantheon van kwaadaardige battle mages.

Spelers komen tijdens het spelen van Immortals of Aveum verschillende soorten vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Van legioenen battle mages en krachtige bosses tot angstaanjagende fantasiebeesten & constructies, de game belooft uitdagende gevechten en epische ontmoetingen die de vaardigheden van zelfs de meest bekwame spelers op de proef stellen. Magie vormt de kern van zowel de aanval als verdediging tegen deze vijanden. Spelers die creatief gebruik maken van alle drie de kleuren magie in de game, worden het meest beloond.

Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com