Nieuwe gameplay en info gepresenteerd tijdens Dead Island 2 Showcase

De spannende nieuwe Dead Island 2 Showcase gaat vandaag in première en informeert spelers op een vermakelijke manier over wat ze kunnen verwachten via een  live-action-filmpje dat ook gameplaybeelden bevat.

De Showcase is een korte, live-action pulpfilm met drie survivors in een wereld die vergelijkbaar is met die van Dead Island 2. Het filmpje toont hoe de drie dappere personages op zoek gaan veiligheid wanneer een virus-uitbraak ervoor heeft gezorgd dat hordes zombies door de straten trekken en het leger allang vertrokken is. Wanneer ze in de Hollywood Hills van Los Angeles in het schijnbaar verlaten landhuis van een plaatselijke producent van films en videogames belanden, ontdekken ze dat ze nergens veilig zijn.

De showcase presenteert ook de nieuwe Dead Island 2 Welcome To HELL-A-trailer – waarin in-game-personages Jacob en Amy de toerist uithangen. De trailer toont de unieke gore-tech, verbeterbare wapens, het vechtsysteem en natuurlijk de gruwelijke zombies, tijdens een rondleiding door een stijlvolle, zonovergoten, zombiesmashende speelplaats.
Alle bekende toeristenattracties zijn present, van Beverly Hills tot de kust van Santa Monica – zelfs het Hollywood-bord staat in brand – in omgevingen die het midden houden tussen het paradijs en de hel.

De trailer toont de brute gevechten van de game in volle glorie, waarbij spelers naar hartenlust kunnen hakken, trappen, beuken en branden met katana’s, machetes, zwaarden, hamers, geweren en meer. Dead Island 2 maakt gebruik van het Fully Locational Evisceration System for Humanoids (F.L.E.S.H.), baanbrekende technologie die speciaal is ontworpen voor de gruwelijkste zombie-ervaring ooit in een videogame. De trailer toont ook hoe wapens verbeterd kunnen worden met upgrades en add-ons, en hoe spelers hun zombie-infectie kunnen gebruiken om vernietigende krachten te krijgen.

De Dead Island 2 Limited Edition – the HELL-A Edition is momenteel verkrijgbaar voor pre-orders. Deze bijzondere versie wordt geleverd met vele unieke items voor Dead Island-fans.

Spelers die een versie (maakt niet uit welke) van Dead Island 2 pre-orderen ontvangen de Memories Of Banoi Pack, met twee unieke wapens die verwijzen naar het originele Dead Island en een speciale skill-kaart.
Daarnaast is er een verbluffende, handgeschilderde figurine van Amy, die na een lange zombieslachtsessie zit te chillen in de iconische Burger 66 diner. Deze standalone, premium figurine is exclusief te koop bij Deep Silver via www.DeadIsland.com.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password